Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Survivor 5: Εκείνος είναι 31 κι αυτή... - Η διαφορά ηλικίας Άρη Σοϊλέδη και Μαρίας Αντωνά

Έτοιμοι για το επόμενο «βήμα» στη ζωή τους

26 Απριλίου 2022 10:19
Survivor 5: Εκείνος είναι 31 κι αυτή... - Η διαφορά ηλικίας Άρη Σοϊλέδη και Μαρίας Αντωνά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά έχει βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας της συμμετοχής του πρώτου στο Survivor 5, με το ζευγάρι να σκοπεύει μετά το ριάλιτι επιβίωσης να ανέβει τα σκαλιά του γάμου.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, άλλωστε, έχει βρει τα τελευταία τρία χρόνια τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά, με την οποία περνούν μαζί μοναδικές στιγμές. Μάλιστα ο ίδιος έκανε πρόταση γάμου στην δημοσιογράφο και σύντομα θα βάλουν... κουλούρα, αν κι έχει επικρατήσει πανικός με τις αποκαλύψεις για την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor 5: Ο επικείμενος γάμος τους και η διαφορά ηλικίας

«Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία. Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορονοϊού. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης, που από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις. Είναι λίγο τρελός με αυτά.

Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε μια βόλτα να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική. Και ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις. Έστησε υπερπαραγωγές. Σε αυτά είναι τρομερός», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά για την στιγμή που ο Άρης Σοϊλέδης την ζήτησε σε γάμο.

Ποια είναι η διαφορά τους; Η Μαρία είναι 30 ετών, ενώ ο Σοϊλέδης έχει γεννηθεί τον Φεβρουάριο του 1991, που σημαίνει πως έχει «πατήσει» τα 31 του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share