Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 26/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο και πάει στη βίλα!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

26 Απριλίου 2022 08:55
Survivor spoiler 26/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο και πάει στη βίλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ένα μικρό διάλειμμα το χρειάζονται όλοι οι παίκτες του Survivor 5. Κι όταν έρχεται ο Ατζούν, τότε όλα αλλάζουν στο ριάλιτι επιβίωσης, τότε όλα αλλάζουν, και ειδικά τα έπαθλα, που γίνονται μεγαλύτερα από ποτέ.

Ο Τούρκος παραγωγός αντικατέστησε τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση, καθώς ο τελευταίος χρειαζόταν μια μικρή άδεια και ορισμένες στιγμές ξεκούρασης με τους αγαπημένους του, ώστε να γεμίσει μπαταρίες για την τελικη ευθεία, η οποία πλησιάζει για τον τελικό στη Γαλάτσι.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, με τη σειρά τους θα αποφορτιστούν εν μέρει, αφού δεν παίζουν για ασυλίες. Το ενδιαφέρον, βέβαια, θα παραμείνει αμείωτο, καθώς τα έπαθλα του Ατζούν είναι τόσο μεγάλα, που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό των παικτών, με συνέπεια να τα δίνουν όλα στο στίβο μάχης.

Δε σου τυχαίνει καθημερινά, άλλωστε, να πηγαίνεις στο Μαϊάμι, ειδικά όταν έχεις τέσσερις μήνες να δεις... λίγο από τον έξω κόσμο. Αυτό, όμως, δεν είναι και το μόνο έπαθλο που θα απολαύσουν οι παίκτες, καθώς το... αφεντικό έχει τρελαθεί και μοιράζει δώρα και υπέροχες εμπειρίες.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το νέο μεγάλο έπαθλο

Μία τέτοια θα είναι και στο σημερινό (26/4) επεισόδιο, όπου οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα πάνε σε βίλα με λιμουζίνα. Εκεί, θα απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μασάζ και, αργότερα, θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτι με μουσικές της δεκαετίας του 1980, με την ανακοίνωση του Ατζούν να τρελαίνει άπαντες.

Ποια ομάδα, όμως, θα απολαύσει αυτό το υπέροχο έπαθλο. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα... ισοφαρίζει τα μεγάλα έπαθλα του Ατζούν και παίρνει την νίκη και, μαζί, τις στιγμές χαλάρωσης στην φοβερή βίλα, λίγο πριν περάσουμε στα έπαθλα ασυλίας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share