Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 26/04: «Σας παίρνουμε από εδώ και...» - Σε έκσταση οι παίκτες με τα λόγια του Ατζούν!

Χαμός με την νέα ανακοίνωση του Τούρκου παραγωγού!

26 Απριλίου 2022 07:16
Survivor trailer 26/04: «Σας παίρνουμε από εδώ και...» - Σε έκσταση οι παίκτες με τα λόγια του Ατζούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Όταν βρίσκεται στην παρουσίαση του Survivor 5 ο Ατζούν Ιλιτζαλί, τότε όλα αλλάζουν. Τα έπαθλα γίνονται τεράστια και η προσμονή των παικτών ακόμη μεγαλύτερη, ακόμη κι αν δεν παίζεται η ασυλία, που θα κρίνει την επόμενη αποχώρηση.

Στο trailer του σημερινού (26/4) επεισοδίου, πάντως, όλα ξεκινούν από την μπλε ομάδα και τις εντάσεις εντός αυτής με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος τα βάζει αυτή την φορά με τον Τάκη Καραγκούνια, αφού του επισημαίνει πως διαρκώς αλλάζει «στρατόπεδο», κάτι που εκείνος αρνείται, τη στιγμή που επικρατεί χαμός με το φημολογούμενο ζευγάρι.

Survivor trailer: Η ανακοίνωση του Ατζούν... τρελαίνει τους παίκτες

Περνώντας στο αγώνισμα με το έπαθλο, ο Τούρκος παραγωγός εμφανίζεται μπροστά στους παίκτες και πάλι, για να περιγράψει ο Γιώργος Λιανός, και τους ανακοινώνει άλλη μια επιβράβευση για τον νικητή, που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ξεχάσει.

Συγκεκριμένα, μια λιμουζίνα θα πάρει τους παίκτες και θα τους μεταφέρει σε μια βίλα, όπου θα κάνουν μασάζ και θα περάσουν μια ωραία βραδιά, με μουσικές από τη δεκαετία του 1980, σε μια ανακοίνωση που φέρνει... σε έκσταση άπαντες.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share