Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 25/04: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρούν οικειοθελώς Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Άρης ΣοΪλέδης!

Αποκλειστικό βόμβα!

25 Απριλίου 2022 19:23
Survivor spoiler 25/04: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρούν οικειοθελώς Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Άρης ΣοΪλέδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 25/04: Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 5 με τους Κωνσταντίνο Εμμανούηλ και Άρη Σοϊλέδη να ζητούν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Τι συμβαίνει; Σήμερα το Survivor 5 επιστρέφει, μετά από σχεδόν μια εβδομάδα λόγω του Πάσχα και μαζί και οι εντάσεις και τα νευρά. Μετά την αποχώρηση της Τζο Μαριδάκη, την περασμένη Τρίτη δεν έχουμε δει κανένα επεισόδιο, με τους παίκτες να μένουν στην ουσία χωρίς φαγητό από έπαθλο κάτι που έκανε έξαλλους τους περισσοτέρους. Όταν δεν έχει επεισόδια, δεν έχει αγωνίσματα επάθλου φαγητού, επομένως δεν έχει και φαγητό.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και πλέον έχει έναν λόγο παραπάνω. Είναι έξαλλος με τον Ατζούν και γι' αυτό ο Τούρκους θα τον πάρει μαζί του στο Μαϊάμι, στο έπαθλο που θα δούμε απόψε, παρότι δεν θα κερδίσει η ομάδα του το σπουδαίο έπαθλο.

Survivor spoiler 25/04: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρούν οικειοθελώς Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Άρης ΣοΪλέδης!

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι στα όριά του και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Survivor 5 είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος βρίσκεται μπροστά σ' ένα μεγάλο σοκ. Ποιο είναι αυτό; Πως δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει καταντήσει το κορμί του, μετά από σχεδόν έναν μήνα παρουσία στο ριάλιτι και δείχνει να μην αντέχει. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να αποχωρήσει, κάτι που έχει φτάσει στα αυτιά του Τούρκου παραγωγού και τον έχει προβληματίσει. Κι αυτό διότι ο κομμωτής αποτελεί "λίρα 100" για το ριάλιτι, αφού στοιχίζει ελάχιστα στον Τούρκο παραγωγό και ανεβάζει τις εντάσεις και τα νούμερα τηλεθέασης κατά πολύ με τους τσακωμούς τους.

Η αλήθεια είναι πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα και οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερως κρίσιμες για το μέλλον των δύο παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share