Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Survivor 5: Τα «έχωσε» ο Σάκης Αρσενίου στην Μαλέσκου - «Φταίτε και εσείς...»

Ένταση ανάμεσα στον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια

25 Απριλίου 2022 14:39
Survivor 5: Τα «έχωσε» ο Σάκης Αρσενίου στην Μαλέσκου - «Φταίτε και εσείς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Ο Σάκης Αρσενίου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στην προβολή και τον χρόνο που παίρνουν κάποιοι άνθρωποι μέσα από τα ριάλιτι την ώρα που θίγουν με τη συμπεριφορά τους άλλους αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και σε όσα είχε πει για τον καλό του φίλο Άρη Σοϊλέδη. Παράλληλα, η Αθηνά Ευμορφιάδη έδωσε «στεγνά» όλους του παίκτες και αποκάλυψε ποιοι είναι οι μεγάλοι έρωτες μέσα στο ριάλιτι.

«Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Φταίτε κι εσείς γιατί δίνετε χώρο και πατήματα σε ανθρώπους που πραγματικά παίρνουν τη θέση άλλων ταλαντούχων ανθρώπων. Θέλω να πω ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που όχι δεν αξίζουν τον σχολιασμό αλλά δεν αξίζει ούτε να τους αναφέρετε.

Λένε χοντράδες, είναι κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να υπάρχουν φραγμοί και στοπ. Όταν θίγονται άνθρωποι, και δεν υπολογίζουν οικογένειες, γυναίκες, παιδιά… Δε το βαραίνω» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, από τη δική της πλευρά θέλησε να υπερασπιστεί τόσο τον εαυτό της αλλά και τους συναδέλφους της εξηγώντας τον λόγο που ένα τέτοιο πρόσωπο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού.

«Πρέπει να υπάρχουν στοπ. Δε βρίσκω καμία καλοπροαίρετη κίνηση και κανένα χιούμορ σε κανέναν που μπορεί να θίξει ή να υπονοήσει πράγματα που μπορεί να χαλάσουν ανθρώπους» απάντησε ο Σάκης Αρσενίου.

«Μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και όλο αυτό που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον τραγουδιστή να συμφωνεί λέγοντας, «Ακριβώς, τρελάθηκα με αυτό».

Σάκης Αρσενίου και Ιωάννα Μαλέσκου

Τότε η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει τη δυσαρέσκειά της λέγοντας, «Ένα λεπτό για να καταλάβω και πως βλέπεις τα πράγματα… αυτό το οποίο μας λες τώρα, όχι κουνώντας μας το δάχτυλο αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου – πιο πολύ σοβαρού, είναι ότι εμείς τηλεοπτικά – όχι μόνο οι παρόντες…. Το τι αγγίζουμε εμείς ως θέματα όμως είναι κάτι που δεν επηρεάζει τους παίκτες.

Δεν ξέρουν το τι λέμε τώρα… Καταλαβαίνω πως μας το λες αλλά αισθάνομαι και λίγο αμήχαν να σε έχω κοντά μου και να νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση, σε εμένα και την ομάδα μου»

«Ξεκαθαρίζω ότι δεν είναι προσωπικό αλλά το λέω γενικά» κατέληξε ο Σάκης Αρσενίου με την όποια ένταση να λαμβάνει τέλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share