Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Αθηνά Ευμορφιάδη: Έδωσε «στεγνά» όλους του παίκτες - Αυτοί είναι οι μεγάλοι έρωτες μέσα στο ριάλιτι

Ποιοι έχουν έρθει κοντά;

25 Απριλίου 2022 14:09
Survivor 5 - Αθηνά Ευμορφιάδη: Έδωσε «στεγνά» όλους του παίκτες - Αυτοί είναι οι μεγάλοι έρωτες μέσα στο ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ευμορφιάδη μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τα ειδύλλια που φημολογούνται, ότι έχουν αναπτυχθεί στο Survivor 5. Συγκεκριμένα παρέθεσε τη δική της άποψη για τη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Καμία Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Κωστή Πηλαδάκη (photos)

«Το μετάνιωσα που έφυγα γιατί πραγματικά είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με τον όρο ριάλιτι. Είχα ηρεμήσει δεν ασχολιόμουν με κανέναν. Τώρα αν ήμουν με τον Εμμανουήλ δεν ξέρω πραγματικά πώς θα αντιδρούσα. Είχα χαλαρώσει, έφερνα και τις νίκες μου», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι: «Ήμουν χάλια ψυχολογικά από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι» .

Αργότερα, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, λέγοντας ότι:

«Τα δύο αυτά παιδιά ταξίδεψαν μαζί μας αρχικά. Μείνανε πάρα πολύ καιρό στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθει η ώρα τους να μπουν στο παιχνίδι, οπότε είναι λογικό να γνωρίστηκαν περισσότερο μεταξύ τους. Δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάποιος έρωτας μεταξύ τους. Ήταν έναν μήνα στο ξενοδοχείο μαζί».

Αναφορικά με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία έχει επίσης αποχωρήσει από το Survivor, είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη:

«Η Μυριέλλα ήθελε να έχει καλές σχέσεις με την άλλη ομάδα και της βγήκε αυτό το φλερτ που το εκμεταλλέυτηκε», υποστηρίζοντας ότι δεν τους πείραξε σαν ομάδα το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη αλλά, κάποιες άλλες κινήσεις της.

«Απλά τη μία μέρα μας έλεγε "Εγώ έχω δεσμό εκεί έξω" την άλλη την έβλεπα να φιλιέται με κάποιον, γι αυτό ταράχτηκα και εγώ. Έλεγα "εδώ να χάνουμε ασυλία και να είναι τόσο χαρούμενη;". Το έλεγα συνέχεια ότι δεν με ενοχλεί τι κάνει με αυτόν τον άνθρωπο» είπε τέλος, η αθλήτρια.

Δείτε όσα δήλωσε:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share