Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Καμία Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Κωστή Πηλαδάκη (photos)

Ποια τον είχε κατακτήσει ολοκληρωτικά;

25 Απριλίου 2022 12:21
Survivor 5 - Καμία Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Κωστή Πηλαδάκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μπορεί να αγωνίζεται στο Survivor 5 για να κατακτήσει το χρηματικό έπαθλο, όμως φαίνεται πως ο Κωστής Πηλαδάκης έχει κατακτήσει εδώ και καιρό την καρδιά της. Με την ευκαιρία δείτε ποιος ήταν ο πρώην σύντροφός της.

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και φαίνεται πως έχει μια ροπή στα ριάλιτι επιβίωσης, αν αναλογιστεί κανείς πως η πρώην σύντροφός του ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου που είχε λάβει μέρος στο Survivor του 2017.

Παρ' όλα αυτά, μία ήταν η γυναίκα που τον έβαλε στη «θέση» του και τον έκανε να νοικοκυρευτεί. Μα φυσικά ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία υπήρξε παντρεμένος από το 2004 έως και το 2009. Μάλιστα, το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους, τον Διονύση (γενν. 31 Δεκεμβρίου 2004) και τον Φίλιππο (γενν. 23 Μαρτίου 2006).

Πηλαδάκης Παπαδημητρίου γάμος

Ντορέττα Πηλαδάκης

Survivor 5 - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το τσιφτετέλι-κόλαση που «αρρώστησε» τους πάντες - Έχει πάνω από 2.000.000 προβολές! (Video)

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν". Πολύ πριν τη συμμετοχή της στο Survivor 5, εκείνη μοίραζε ήδη «εγκεφαλικά».

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Λευτέρης Πανταζής και ερμήνευε το τραγούδι "δεν έχω παλάτια και λεφτά" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share