Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 25/4: Αυτή η ομάδα πάει Μαϊάμι!

Ποιοι κερδίζουν το τεράστιο έπαθλο του Ατζούν

23 Απριλίου 2022 14:52
Survivor spoiler 25/4: Αυτή η ομάδα πάει Μαϊάμι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 25/4: Ο Γιώργος Λιανός έφυγε, για λίγο, και ο Ατζούν Ιλίτζαλι ήρθε στο ελληνικό Survivor. Ο τούρκος παραγωγός, ο οποίος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή μέχρι να επιστρέψει ο Λιανός, υποσχέθηκε ένα τεράστιο έπαθλο στην ομάδα που θα κερδίσει στον δύσκολο αγώνα επάθλου.

Πιο συγκεκριμένα, και με βάση όλα όσα βλέπουμε στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα στείλει την ομάδα που θα κερδίσει στο Μαϊάμι για μία αξέχαστη εμπειρία.

Ποιοι είναι, όμως, οι νικητές;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που κερδίζει και πάει στο Μαϊάμι είναι οι Κόκκινοι!

Νέο «αίμα» στο Survivor 5: Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας μπαίνει στο ριάλιτι!

Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει έτοιμος για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας είναι σε κατάσταση ετοιμότητας για το Survivor 5 σύμφωνα τουλάχιστον με τα δικά του λεγόμενα!

Δείτε επίσης: Η συμφωνία Ατζούν με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Πόσα πήρε για να... τινάξει στον αέρα το Survivor

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρίσκεται στο νησί της Πάτμου, κάτι που έκανε ο ίδιος γνωστό, από όπου δημοσίευσε ένα βίντεο στο tiktok, στο οποίο κάθεται πάνω σε έναν βράχο δίπλα στη θάλασσα και μιλά μέσα από ένα κοχύλι.

Απευθυνόμενος στον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης, ο Λάκης Γαβαλάς έστειλε το δικό του μήνυμα για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Survivor.

«Μα επιτέλους, πότε θα με καλέσουν στο Survivor; Πρέπει να μιλήσω με το κοχύλι για να με ακούσει ο παραγωγός, Ατζούν;» ακούγεται να λέει, χρησιμοποιώντας το κοχύλι σαν ακουστικό τηλεφώνου.

Λέτε όντως να τον ακούσει ο Ατζούν και να τον δούμε στον στίβο μάχης;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share