Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 22/04: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - Έρχεται άμεσα στην Αθήνα από το Survivor 5;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

22 Απριλίου 2022 08:50
Survivor spoiler 22/04: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - Έρχεται άμεσα στην Αθήνα από το Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι ανατροπών, μαχητών και... νικητών της επιβίωσης, βιώνοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του να είσαι παρατημένος σε ένα νησί και να πρέπει να μείνεις όρθιος, ακόμη κι αν μια παραγωγή βρίσκεται στο πλευρό σου χωρίς να σε αφήνει να πάθεις κάτι σοβαρό.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι για όλους και, μάλλον, ούτε και για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο γνωστός make up artist μπήκε στον Άγιο Δομίνικο περισσότερο για το «σόου» παρά για οτιδήποτε άλλο, με τον Ατζούν να πετυχαίνει... διάνα με την επιλογή του, όπως έχει φανεί στα τελευταία ουκ ολίγα επεισόδια.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως ο Εμμανουήλ έχει σημειώσει τελευταία πρόοδο, καθώς από τη μία είναι... η μασκότ της παραλίας, όσο κι αν φέρνει κάποιους παίκτες στα όριά τους, ενώ αγωνιστικά μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα καλός, με Σαλαγκούδη δεν τον λες επίσης, φέρνοντας πόντους στην ομάδα του και προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού, όταν είχε πάρει δύο σε ένα αγώνισμα.

Survivor spoiler: Ο τραυματισμός του Εμμανουήλ και η ανησυχία

Στο αγώνισμα της Δευτέρας του Πάσχα (25/4), ωστόσο, ο Κωνσταντίνος χτυπά και μοιάζει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι δεν μπορεί να σηκωθεί και οι γιατροί πέφτουν από πάνω του, ώστε να διαπιστώσουν αν έχει κάτι σοβαρό.

Δεν είναι η πρώτη φορά, μάλιστα, όπου τον βλέπουμε να τραυματίζεται και να υποφέρει σε αγώνισμα. Αυτή η περίπτωση, δε, ανησυχεί σχετικά με το αν μπορεί να συνεχίσει ή όχι στο Survivor, μιας και η κατάσταση μοιάζει σοβαρή από το trailer.

Σύμφωνα, όμως, με τις πληροφορίες που έχουμε, δεν υπάρχει κάτι τόσο σοβαρό, ώστε να μας στερήσει τη δυνατότητα να τον απολαμβάνουμε. Ο Εμμανουήλ, μάλλον, θα συνεχίσει κανονικά και θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share