Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Ξεφτίλισε δημόσια την Αντωνά ο Μπέλλος - «Σοβαρέψου λίγο...»

«Ξέσπασμα» του πρώην παίκτη του ριάλιτι

21 Απριλίου 2022 11:09
Survivor 5: Ξεφτίλισε δημόσια την Αντωνά ο Μπέλλος - «Σοβαρέψου λίγο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Αντωνά έχει βρεθεί με τη σειρά της στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των... περιπετειών του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5, με τις αντιδράσεις να είναι πολλές για τη δημοσιογράφο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αρκετοί συμπαίκτες από την ομάδα του ποδοσφαιριστοί δεν έχουν διστάσει να αφήσουν «αιχμές» πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον ίδιο και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor 5: Βρήκε... το μάστορά της στον Μπέλλο η Αντωνά

Ωστόσο, από την άλλη, η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά η οποία τον περιμένει πως και πως μιας και ετοιμάζουν τον γάμο τους δε διστάζει να τον υποστηρίζει τόσο από την πρωινή εκπομπή όσο και από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι λοιπόν, ο πρώην παίκτης του Survivor, Θανάσης Μπέλλος αποφάσισε να σχολιάσει το όλο γεγονός με μια αρκετά καυστική ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Το είδα και αυτό, ανάρτηση στα social δηλαδή ότι θέλει να μας πει η κυρία Αντωνά ότι της είπανε οι πρώην συμπαίκτες της Σοφιάννα ότι τι και αφήνει υπονοούμενα ότι αν έχει συμβεί κάτι μεταξύ της Σοφιάννας και του Άρη ότι τελικά φταίει η Σοφιάννα. Για να σοβαρευτούμε λιγάκι γιατί θα χάσουμε τα λογικά μας τελικά με αυτά που ακούμε. Έλεος πια».

Survivor Μπέλλος για Αντωνά

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share