Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Δεν φιλάω εκεί που έφτυνα» - Ξέσπασε η Σοφιάνα Αβραμάκη (video)

Σπόντες σε Τάκη και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

19 Απριλίου 2022 23:06
Survivor 5: «Δεν φιλάω εκεί που έφτυνα» - Ξέσπασε η Σοφιάνα Αβραμάκη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα του Survivor 5 θα σταματήσουν μετά την απολογία του Άρη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια για τον καυγά, η Σοφιάνα Αβραμάκη αποφάσισε να φτάσει ακόμη περισσότερο στα άκρα τις σχέσεις στην ομάδα της.

Αυτή τη φορά στόχος της έγινε ο Τάκης, ο οποίος την κατηγόρησε για έπαρση και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος κατά τη γνώμη της δεν μπορεί να καταλάβει ότι τον γλείφουν αυτοί που τον έβριζαν μόνο και μόνο επειδή πήρε την ατομική ασυλία.

Η επίθεση της Σοφιάννας σε Τάκη και Κωνσταντίνο στο Survivor 5

«Ο Τάκης είπε κάτι που με προσέβαλε και με έθιξε, ότι έχω έπαρση και θέλω να ανακαλέσει. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανη που ένα κολιέ ατομικής ασυλίας δεν με έκανε να αλλάξω στάση και να κάνω κωλοτούμπα που θα γελάνε και τα μικρά παιδάκια και γενικά δεν έχω φτύσει εκεί που έχω γλείψει εδώ μέσα, ενώ άλλοι το έκαναν με μεγάλη ευκολία», είπε αρχικά η Σοφιάννα.

Όταν ο Κωνσταντίνος τη ρώτησε τι ακριβώς εννοεί, η Σοφιάννα με πολύ έντονο ύφος του απάντησε: «Ότι αυτοί οι άνθρωποι σε έφτυναν Κωνσταντίνε μου και το τι έλεγαν για εσένα το ξέρεις πολύ καλά. Τώρα αν μπορείς να το ξεχάσεις μέσα σε μία μέρα μπράβο σου, εγώ δε θα μπορούσα να το ξεχάσω έτσι απλά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share