Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Δεν κρύβεται ο έρωτας - Στο πλευρό της Ασημίνας ο Χρήστος Δάντης μετά τον τραυματισμό της

Η συγκινητική ανάρτηση

19 Απριλίου 2022 21:40
Survivor 5: Δεν κρύβεται ο έρωτας - Στο πλευρό της Ασημίνας ο Χρήστος Δάντης μετά τον τραυματισμό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του συντρόφου Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία όπως είδαμε στο χθεσινό (18/4) επεισόδιο του Survivor 5, τραυματίστηκε σοβαρά. Παράλληλα, δείτε ποιός παίκτης θα αποχωρήσει απόψε (19/4).

O Χρήστος Δάντης πολύ συχνά σχολιάζει τις εξελίξεις του ριάλιτι επιβίωσης με τους διαδικτυακούς του φίλους και έτσι δε θα μπορούσε παρά να στηρίξει τη σύντροφό του η οποία πέρα από τον τραυματισμό της είχε να αντιμετωπίσει και τον καυγά της με τους συμπαίκτες της.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τον τραυματισμό της Ασημίνας στο Survivor 5

«Όσο πιο δυνατός ένας άνθρωπος τόσο πιο πολλούς εχθρούς έχει. Υπομονή και περαστικά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε με τη σύντροφό του.

Survivor 5: Δεν κρύβεται ο έρωτας - Στο πλευρό της Ασημίνας ο Χρήστος Δάντης μετά τον τραυματισμό της

Survivor 5: «Σε απάτησε με την Αβραμάκη και...» - «Τσουνάμι» αντιδράσεων στο Twitter με τη σχέση Σοϊλέδη και Αντωνά

Χαμός επικρατεί στα social media από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στις κάμερες του Survivor 5 πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την συμπαίκτρια του Σοφιάννα Αβραμάκη, την ώρα που πίσω στην Ελλάδα τον περιμένει η μέλλουσα σύζυγός τους, Μαρία Αντωνά.

«Βρε Σοφιάννα μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει και μία κοπέλα έξω δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει έξω αυτός ο τύπος που ετοιμάζεται να παντρευτεί; Υπάρχει ένας έρωτας που προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει η Ναυσικά και χτες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει τη μούρη της που ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά.

Το πιο χοντρό σκηνικό ήταν στο πάρτι της ένωσης την ώρα που τραγούδησαν η Ναυσικά, ο Άρης και η Σοφιάννα έδωσαν μεγάλους βαθμούς. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους εκεί έξω που έχουν σχέση, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε πώς του γλέντησε το Twitter στο...youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share