Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αμήχανη στο Open η Μαρία Αντωνά - «Μαγκωμένη» μετά τις νέες αποκαλύψεις για Σοϊλέδη και Σοφιάννα

Το σχόλιό της για τον τσακωμό με τον Τάκη

19 Απριλίου 2022 11:23
Survivor 5: Αμήχανη στο Open η Μαρία Αντωνά - «Μαγκωμένη» μετά τις νέες αποκαλύψεις για Σοϊλέδη και Σοφιάννα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι ραγδαίες για τον Άρη Σοϊλέδη, που ήρθε στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια, με αποτέλεσμα φυσικά να πέσει ένα «βάρος» και στη Μαρία Αντωνά, που τοποθετήθηκε ούσα γνωστή ως η αρραβωνιαστικιά του παίκτη του ριάλιτι και ποδοσφαιριστή.

Η δημοσιογράφος, μετά από όσα άκουσε για τον καλό της και όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο με τον Άρη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη στον αέρα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», εμφανίστηκε λογικά αμήχανη, καθώς εκτός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου μας είπε, ότι οι δύο παίκτες έχουν έρθει κοντά.

Οι συντελεστές της εκπομπής του Open συζητούσαν για όσα έγιναν και εκείνη μόνο άνετα δεν ένιωσε. «Πού να το κρατούσε και κλειστό το στόμα της δηλαδή», ανέφερε και μετά δε μίλησε ξανά, παρά μόνο για μια «μπηχτή» προς τον Εμμανουήλ, καθώς όταν είπαν πως η Ασημίνα μαθαίνει τα πάντα από ένα... πουλάκι, η Αντωνά ρώτησε αν αυτό φορτίζεται.

Survivor 5: Το σχόλιο της Αντωνά για τον τσακωμό με τον Τάκη

Λίγο αργότερα, πάντως, όταν προβλήθηκε ο καβγάς με τον Τάκη Καραγκούνια στο συμβούλιο, η Αντωνά «ξεσπάθωσε», λέγοντας στον αέρα πως ο Τάκης επεδίωκε αυτή την κατάσταση και προσθέτοντας, ότι «πέντε χρόνια που είμαι με τον Άρη δεν τον έχω δει έτσι. Τρεις μήνες τώρα, από τη μέρα του τραυματισμού του, δέχεται συνέχεια επιθέσεις».

Η δημοσιογράφος δικαιολόγησε εν μέρει τη στάση του, τονίζοντας ότι είχε απόλυτο δικαίωμα από τη στιγμή, που διαρκώς υποδαυλίζουν τη θέση του στο Survivor. Υπενθύμισε, δε, το ότι ο Άρης προθυμοποιήθηκε να προσφέρει ως δωρεά την κηδεία του πατέρα του Τάκη. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη και πάντα προσπαθώ να τον δικαιολογώ. Έχω σοκαριστεί, όμως, με αυτό που έχω δει», πρόσθεσε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share