Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Σπάραξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κινδύνεψα να χάσω την ζωή μου...» (photo)

Η σοκαριστική φωτογραφία από τη μάχη της με τον καρκίνο

19 Απριλίου 2022 09:44
Survivor 5 - Σπάραξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κινδύνεψα να χάσω την ζωή μου...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 5 και μάθαμε την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πώς έχει έρθει αντιμέτωπη με την επάρατη νόσο και βγήκε νικήτρια.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - «Οδοστρωτήρας» η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: «Τον βλέπω στο παιχνίδι και μου έρχεται αναγούλα»

Η πρώην, πλέον, παίκτρια του Survivor ενίοτε δημοσιεύει μερικές άγνωστες πληροφορίες γι' αυτό το δύσκολο διάστημα της ζωής της.

Έτσι πριν έναν χρόνο και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου, η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα έχω γενέθλια. 8 χρόνια πριν 4-2-2013 σαν σήμερα παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, οι γιατροί μου ανακοίνωσαν πως το σώμα μου νόσησε από μια μορφή καρκίνου στο αίμα τελικού σταδίου. Τα κατάφερα. 8 χρόνια μετά σήμερα έχω πάλι γενέθλια κ υγεία κ εμπειρίες. Είστε πολλοί που παλεύετε με τον καρκίνο και όπως και εγώ τα κατάφερα και εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε. Πως; Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Και αφού κατάφερα αυτό, μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Γιατί; Γιατί είμαι απόλυτα δυνατή.», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στα 18 της πήρε μέρος στον διαγωνισμό Playmate, ενώ δέκα χρόνια αργότερα διαγνώσθηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο.

«Κινδύνεψα να χάσω την ζωή μου. Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη και λες στον καθρέπτη πόσο όμορφη είμαι, μέχρι που τρως την σφαλιάρα και λες «ώπα»! Όταν έχεις περάσει τέτοιες καταστάσεις, το My Style Rocks για μένα είναι εύκολο», είχε πει η ίδια.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καρκίνος

Survivor 5: Σε πελάγη ευτυχίας μετά την επιστροφή της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Το έκανε γνωστό δημόσια

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει πια επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, μιλώντας στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά για όσα έζησε και όχι μόνο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και για τον μέλλοντα σύζυγό της και την πρόταση γάμου που της έκανε, με την ίδια να κάνει μια ιδιαίτερη κίνηση.

Survivor 5: Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Όποτε σκεφτόμουν το Survivor ή έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν, έλεγα πως δεν θα το κάνω ποτέ μου αυτό. Αλλά τελικά δεν πρέπει να λέω ποτέ. Πήρα την απόφαση γιατί ήταν η ίδια παραγωγή με το My Style Rocks, οι ίδιοι άνθρωποι, ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Πέρασα καλά και στις δύο ομάδας. Στην κόκκινη ομάδα ήταν πιο έντονα τα πράγματα, ενώ στην μπλε ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, τα παιδιά ήταν πιο απλά παιδιά και δεκτικά. Αν μου έκαναν τώρα πρόταση να πάω, έχοντας την εμπειρία, δεν θα ξαναπήγαινα γιατί θεωρώ ότι όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται μία φορά. Αν το επαναλάμβανα θα έχανε το μάθημά του. Πολλές φορές ένιωσα σαν αδέσποτο ζώα, πολλές φορές πείνασα πάρα πολύ, τον πρώτο καιρό έφαγα και από τα σκουπίδια».

Όσον αφορά τον σύντροφό της και την πρόταση γάμου που της έκανε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλλειμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα. Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δακτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share