Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «30 χρόνια παίζω μπάλα» - Ο Άρης Σοϊλέδης ούρλιαζε για την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά δεν την «μυρίζει» ιδιαίτερα! 10 ομάδες σε λίγα χρόνια

Η χαρά του δανεισμού!

19 Απριλίου 2022 08:59
Survivor 5: «30 χρόνια παίζω μπάλα» - Ο Άρης Σοϊλέδης ούρλιαζε για την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά δεν την «μυρίζει» ιδιαίτερα! 10 ομάδες σε λίγα χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor με τον Άρη Σοϊλέδη να ουρλιάζει πως παίζει 30 χρόνια μπάλα (ενώ είναι 31 χρονών)!

Ωστόσο η καριέρα του δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο καθώς την μια ομάδα άφησε στην άλλη πήγαινε! Μπορεί να έχει φορέσει τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αλλά με τον πρώτο αγωνίστηκε ελάχιστα παιχνίδια, όντας παίκτης από τις ακαδημίες και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός δεξία και αριστερά και με την ΑΕΚ αγωνίστηκε όταν η Ένωση έπαιζε σε μικρότερες κατηγορίες!

Ποια είναι η καριέρα του Άρη Σοϊλέδη; Οι 10 ομάδες που έχει γυρίσει σε μια δεκαετία

Ο Άρης Σοϊλέδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας, σε αγώνα της Super League εναντίον του Λεβαδειακού κατά τη διάρκεια της σεζόν 2008-2009, αντικαθιστώντας τον Σεμπαστιάν Λέτο. Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές του και για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, αγωνίστηκε ως δανεικός για δύο διαδοχικές περιόδους, αρχικώς, στον ΟΦΗ και στην συνέχεια στον Λεβαδειακό, όπου δεν κατάφερε να έχει θετικό αντίκτυπο με την επίδοσή του. Στις 31 Αυγούστου 2011, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του παίκτη, ο οποίος δεν κατόρθωσε να κερδίσει επαρκή χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Ακολούθως, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τη Δόξα Δράμας στη Football League. Την 1η Αυγούστου 2013, ο 22χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους με τη Νίκη Βόλου, με στόχο την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ.

Στις 7 Ιουνίου 2014, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Στις 6 Ιουλίου 2016, λύθηκε το συμβόλαιο, έχοντας 41 εμφανίσεις (2 γκολ, 5 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 7 Ιουλίου 2016, υπέγραψε συμβόλαιο με την κυπριακή Ομόνοια. Στις 15 Ιουλίου 2017 επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ και υπέγραψε με την Κέρκυρα για ένα έτος.

Στις 19 Ιουλίου 2018, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μποτοσάνι στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Στις 2 Αυγούστου 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share