Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τι έγινε ρε παιδιά; Τελικά πλακώνονται στο Survivor ή σας γράφουμε ότι μας κατέβει από το κεφάλι!

Πάλι βλακείες σας γράφουμε;

19 Απριλίου 2022 08:33
Τι έγινε ρε παιδιά; Τελικά πλακώνονται στο Survivor ή σας γράφουμε ότι μας κατέβει από το κεφάλι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καμία έκπληξη από αυτό που αντικρίσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5! Τάκης Καραγκούνιας και Άρης Σοϊλέδης πιάστηκαν στα χέρια με την παραγωγή να επεμβαίνει και τον Γιώργο Λιανό να αποβάλλει τους δύο παίκτες από το συμβούλιο! Και όπως λέει και ο Νίκος Ευαγγελάτος τι πιο σύνηθες να συμβεί. Τι πιο σύνηθες για όσους μας διαβάζουν και μας κατακρίνουν καθημερινά για τα παρασκηνιακά θέματα που γράφουμε και πως μας έχουν κατέβει από το κεφάλι.

Ορισμένοι χτες ανακάλυψαν πως η Γη είναι στρογγυλή και πως οι παίκτες του Survivor τσακώνονται στα συμβούλια! Πρώτη φορά τσακωμός σε συμβούλιο, ενώ βλέπουμε Survivor πέντε χρόνια τώρα. Αν είσαι τόσο αφελής να πιστεύεις πως συνέβη για πρώτη φορά τότε τα λόγια περισσεύουν!

Τελικά τσακώνονται ή όχι στο Survivor; Τελικά επεμβαίνει η παραγωγή και κινδυνεύουν με αποβολή παίκτες; Μάλλον ναι. Απλά χτες η παραγωγή για τους δικούς της λόγους επέλεξε να προβάλει έναν τσακωμό, με δύο παίκτες να πιάνονται στα χέρια και τον Γιώργο Λιανό και τους ανθρώπους της παραγωγής να παρεμβαίνουν! Τελικά το Athensmagazine.gr γράφει αρλούμπες και κατεβάζει ιστορίες από το κεφάλι του. Μα είναι δυνατόν να τσακώνονται στο Survivor; Που ζούμε; Στον Μεσαίωνα;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share