Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 - «Καρφιά» Βρισηίδας: «Η Ναυσικά μόνο αυτό μπορεί να κάνει...» (Video)

Έξαλλη η παίκτρια!

18 Απριλίου 2022 21:49
Survivor 5 - «Καρφιά» Βρισηίδας: «Η Ναυσικά μόνο αυτό μπορεί να κάνει...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor 5 συζητούσαν οι παίκτες των δυο ομάδων και την επόμενη ημέρα. Η υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη και μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Τζο Μαριδάκη ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στην παραλία των Μπλε.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Σοφιάνα Αβραμάκη: Τα έχει τα κονέ της η «καυτή» παίκτρια - Αυτός ο βουλευτής είναι θείος της! (photo)

Ο Σπύρος Μαρτίκας τάχθηκε υπέρ της Ασημίνας Χατζηανδρέου η οποία ψήφισε τον Γιώργο Κατσαούνη και τον έβγαλε στον… τάκο.

«Πρώτο συμβούλιο, από την κάλπη βγήκε ο Κατσαούνης. Δίκαια η ψήφος της ομάδας. Η Ασημίνα μίλησε σωστά και παρόλο που είναι φίλος της τον ψήφισε. Δίκαιη» είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα της παραγωγής.

Από την άλλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου ταυτίστηκε με την Τζο Μαριδάκη η οποία ενδεχομένως να βγει στον… τάκο στο τέλος της βραδιάς.

«Όπως έχω καταλάβει, η Τζο είναι μια αντίστοιχη Βρισηίδα. Δεν τη θέλει η κλίκα. Η Ναυσικά είναι σίγουρα πολύ καλή παίκτρια και να παίζει στρατηγικά. Γιατί μόνο αυτό μπορεί να κάνει. Έδωσε τον Κατσαούνη για να προστατεύσει τον εαυτό της. Για να προστατεύσει τον εαυτό της και τον φίλο της τον Απόστολο Ρουβά έδωσε τον Κατσαούνη» είπε μεταξύ άλλων η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share