Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

18 Απριλίου 2022 20:32
Survivor spoiler 18/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια νέα εποχή ξεκίνησε στο Survivor 5, εκείνη που δείχνει δηλαδή, ότι φτάνουμε πια στο τέλος της διαδρομής για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, με τη συμβίωση των δύο ομάδων να μας δείχνει, ότι πάμε πια με γοργά «βήματα» προς τον τελικό του Γαλατσίου.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται, πια, μαζί στην ίδια παραλία και στις επόμενες μέρες θα δούμε τι σημαίνει αυτό. Αν, δηλαδή, θα τα καταφέρουν ως προς τη συμβίωση, τι θα φέρει αυτή η συνύπαρξη στο «μέτωπο» των συμμαχιών, της ίντριγκας και όχι μόνο, αφού οτιδήποτε μπορεί να ιδωθεί πια σχεδόν μόνο με σκοπιμότητα, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Προς το παρόν, πάντως, μεγάλη ένταση δεν είδαμε, αν και η χθεσινή (17/4) ήταν μονάχα η πρώτη μέρα και αξίζει να σημειώσουμε, ότι ενδεχομένως ακόμη επιδρούσε πάνω στους παίκτες η χαρά για το πάρτι της ένωσης, όπου εκτός του ότι γιόρτασαν, μπόρεσαν μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες να πλυθούν, να φάνε και να πιούν... σαν άνθρωποι, με συνέπεια να είναι αρκετά ευτυχισμένοι, για να τσακωθούν τόσο νωρίς, αν και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φροντίζει για αυτό.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη ασυλία

Αυτό φάνηκε ακόμη και στο συμβούλιο του νησιού, όπου η κόκκινη ομάδα βρέθηκε, για να ψηφίσει προς έκπληξη αρκετών τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο αγρότης βρίσκεται πια... στα χέρια του κοινού και η δεύτερη ασυλία ακολουθεί και είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι «Κόκκινοι» δεν επιθυμούν κι άλλη απώλεια, πόσο μάλλον να είναι οι πρώτοι που θα αποχωριστούν παίκτη, μετά την ένωση.

Θα καταφέρουν, ωστόσο, να πάρουν τη δεύτερη ασυλία και να βάλουν στη δύσκολη θέση και την μπλε ομάδα; Σύμφωνα με τις οριστικές μας πληροφορίες, όντως, η κόκκινη ομάδα καταφέρνει και ισοφαρίζει τις ασυλίες και οδηγεί στην κάλπη την μπλε, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε τέσσερις υποψήφιους και το πάρτι σιγά σιγά... να φεύγει από το μυαλό όλων μπροστά στην επιβίωση. Οριστική πληροφόρηση, ωστόσο, δεν έχουμε και θα επανέλθουμε σύντομα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share