Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Σοφιάνα Αβραμάκη: Τα έχει τα κονέ της η «καυτή» παίκτρια - Αυτός ο βουλευτής είναι θείος της! (photo)

Δεν είχαμε ιδέα!

18 Απριλίου 2022 17:33
Survivor 5 - Σοφιάνα Αβραμάκη: Τα έχει τα κονέ της η «καυτή» παίκτρια - Αυτός ο βουλευτής είναι θείος της! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφιάνα Αβραμάκη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του φετινού παιχνιδιού επιβίωσης Survivor 5. Αποτελεί μέλος της ομάδας των «Μαχητών» και χαρακτηρίζεται από την ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό και τη διακριτικότητά της, σε σύγκριση με άλλους συμπαίχτες της, που δείχνουν μία πιο... δυναμική παρουσία.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Καταπέλτης» η Μαρία Αντωνά! «Η ζωή μου με τον Άρη είναι...» - Η απάντησή της στα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ (Video)

Survivor 5 - Σοφιάνα Αβραμάκη

Άγνωστε πληροφορίες για τη Σοφιάνα Αβραμάκη

  • Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995
  • Είναι 26 χρόνων
  • Κατάγεται από τις Σέρρες
  • Εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια
  • Το Instagram της είναι sofiana.avr
  • Από μικρή ηλικία ασχολείται με την κολύμβηση
  • Μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όριά της
  • Δεν αντέχει την ακαταστασία
  • Είναι πολύ ενεργή στα social media και διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο instagram
  • Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει έναν σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών

H σχέση της με γνωστό πολιτικό πρόσωπο

Πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα της Βόρειας Ελλάδας, θέλουν την εντυπωσιακή Σοφιάνα Αβραμάκη να έχει συγγενική σχέση γνωστό πολιτικό πρόσωπο. Είναι ανιψιά του βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη.

Αυτός ο τόπος είναι πραγματικά όμορφος και ευλογημένος (Λίμνη Κερκίνης-Οροσειρά Μπέλλες -Ν.Σερρών).

Posted by Λευτερης Αβραμακης on Monday, March 2, 2020

Survivor spoiler 18/04: Έξαλλη η παραγωγή - Αποβάλλουν από το Survivor 5 τη Σοφιάννα Αβραμάκη;

Survivor spoiler: Το Survivor 5 είναι μεν το παιχνίδι των ανατροπών, αλλά είναι κι ένα ριάλιτι, το οποίο έχει τους δικούς του κανόνες, τους οποίους είναι καλό οι παίκτες να μην παραβαίνουν, αφού κάθε πιθανή τιμωρία κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια για επιβίωση.

Κάθε συμπεριφορά μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρο της παραγωγής, η οποία δε θέλει να δίνει εσφαλμένες εντυπώσεις, ότι αφήνει τους παίκτες να κάνουν ό,τι νομίζουν. Από τις κλοπές, όπως εκείνη του Γιάννη Τσολάκη με τον καφέ, όπως και κάθε άλλη τέτοια παραβατική συμπεριφορά, είναι ικανή να φέρει οποιονδήποτε σε μια δύσκολη θέση.

Μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι και... το στήσιμο ενός αγώνα. Και η Σοφιάννα Αβραμάκη έδωσε σαφέστατα δικαίωμα στην παραγωγή με όσα είπε μπροστά στην κάμερα στους συμπαίκτες της, αναφέροντας πως ίσως και να έπρεπε η ομάδα της να χάσει τη δεύτερη ασυλία.

Survivor spoiler: Η φράση της Σοφιάννας που έκανε πυρ και μανία την παραγωγή

Η παίκτρια απευθύνθηκε σε κάποια άτομα της ομάδας της και αναρωτήθηκε αν θα τους συμφέρει στην πραγματικότητα να προσπαθήσουν να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, κρατώντας μέσα τους αδύναμους κρίκους που υπάρχουν σε αυτή και παρατείνοντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η ατάκα της αυτή ξεκίνησε νέα κουβέντα σχετικά με ενδεχόμενη μειωμένη απόδοση, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων στο τηλεοπτικό κοινό, με την παραγωγή να μη θέλει σε καμία περίπτωση να διαβιβαστεί ένα τέτοιο μήνυμα. Κάπως έτσι, πλησίασαν τη Σοφιάννα, για να τη ρωτήσουν τι σήμαινε αυτό που είπε και αν σκόπευε να έχει μειωμένη απόδοση στη δεύτερη ασυλία.

Η τελευταία ξεκαθάρισε, ότι δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση και τόνισε πως πάντοτε δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Από την παραγωγή, όμως, της επεσήμαναν πως τέτοιες φράσεις καλό είναι να μη λέγονται, καθώς αφήνουν σκιές πάνω από το πώς διεξάγονται τα αγωνίσματα, απειλώντας την πως αν επαναλάβει κάποια τέτοια ατάκα και παρατηρηθεί, παράλληλα, μειωμένη απόδοση από την ίδια, που να θεωρείται παράξενη, θα κινδυνεύσει μέχρι και με διωγμό από το ριάλιτι, κάτι που φυσικά για την ώρα είναι πολύ μακρινό, έως και απίθανο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share