Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Έξω φρενών με τον ΣΚΑΪ η Μαρία Αντωνά - Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Ιωάννα Μαλέσκου

Ενοχλημένοι όλοι στο «Love it»

18 Απριλίου 2022 12:43
Survivor 5: Έξω φρενών με τον ΣΚΑΪ η Μαρία Αντωνά - Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Ιωάννα Μαλέσκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Αντωνά έχει έρθει σε μια αρκετά δύσκολη θέση αυτές τις μέρες, καθώς οι αναφορές του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για ενδεχόμενο ειδύλλιο Σοϊλέδη-Σοφιάννας έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με την ίδια τελικά να μην πηγαίνει στο «Love it».

Η γνωστή δημοσιογράφος και αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη φαίνεται να είναι έξαλλη με τον ΣΚΑΪ, αποφασίζοντας τελευταία στιγμή να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, που δεν έκρυψε την ενόχλησή της για αυτή την ακύρωση.

Survivor 5: Η ενόχληση της Μαλέσκου για την Αντωνά

«Έχω στενοχωρηθεί, γιατί ήταν κάτι προγραμματισμένο. Η Μαρία Αντωνά είναι ένα υπέροχο πλάσμα, που όλοι αγαπάμε και δεν κρύβω, ότι μου κακοφάνηκε, όταν ενημερώθηκα, ότι δε θα είναι κοντά μας. Εμείς δε θα στεκόμασταν σε κάτι, που θα την έφερνε σε δύσκολη θέση. Θα μπορούσε να είναι εδώ, γνωρίζοντας ότι απέναντι στον Άρη έχουμε κρατήσει πολύ καλή στάση», είπε η παρουσιάστρια.

Το λόγο πήρε και η Μάρτζυ Λαζάρου, που ανέφερε πως «προσπαθούσαμε να την φέρουμε τόσο καιρό, γιατί είχε τις υποχρεώσεις της. Σκοπεύαμε να την φέρουμε μετά τη 1 το μεσημέρι και μας έλεγε χθες (17/4), ότι ήταν στην Νάξο για επαγγελματικούς λόγους και ακυρώθηκε η πτήση της. Ήρθε, τελικά, το απόγευμα και ξαφνικά μας είπε, ότι δεν ήθελε να έρθει και να τοποθετηθεί».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share