Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/04: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί λόγω τραματισμού η Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

18 Απριλίου 2022 10:15
Survivor spoiler 18/04: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί λόγω τραματισμού η Ασημίνα Χατζηανδρέου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο μονάχα εύκολα δεν είναι. Οποιαδήποτε στιγμή κάθε παίκτης μπορεί να κινδυνεύει με έναν τραυματισμό στο Survivor 5, ο οποίος ανάλογα με τη σοβαρότητά του θα μπορούσε να στοιχίσει ακόμη και την ίδια τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οποιοσδήποτε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού, πάντως, αυτή την εποχή θα... σφίξει τα δόντια και θα παραμείνει, αν δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό. Το απέδειξε περίτρανα ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μπορεί να τραυματίστηκε στο χέρι του και να χρειάστηκε να βάλει νάρθηκα, αλλά τώρα παίζει κανονικά.

Βρισκόμαστε, άλλωστε, στην τελική ευθεία για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ και κάθε εβδομάδα, που περνά, φέρνει τους παίκτες πιο κοντά από ποτέ στον τελικό του Γαλατσίου. Επομένως κι έχοντας συνηθίσει τις κακουχίες, την πείνα και όλες τις δυσκολίες γενικά, δεν είναι δυνατό ένα οποιοδήποτε χτύπημα, αν δεν είναι πολύ σκληρό, να τους τεθεί ως «εμπόδιο».

Survivor spoiler: Θα συνεχίσει μετά από τόσους τραυματισμούς η Ασημίνα;

Πάντα, όμως, η παραγωγή σκέφτεται την υγεία των παικτών. Και αυτή της Ασημίνας Χατζηανδρέου έχει επιβαρυνθεί αρκετά με πολλούς τραυματισμούς στα αγωνίσματα. Ακόμη ένας, μάλιστα, θα λάβει τόπο στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να σπεύδουν από πάνω της, για να δουν τι συμβαίνει.

Η Ασημίνα δείχνει να πονά αρκετά και σφαδάζει, με την παραγωγή να ανησυχεί σχετικά με το αν μπορεί να συνεχίσει. Όπως αναφέραμε, άλλωστε, τα περιστατικά είναι πάρα πολλά για την Ασημίνα στα αγωνίσματα και οι γιατροί έχουν ήδη προειδοποιήσει για την κατάστασή της.

Η ίδια, όμως, είναι... παλικάρι και πάντοτε αντέχει. Κάπως έτσι, και αυτή την φορά μαθαίνουμε, ότι ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει κανονικά στο Survivor, τονίζοντας πως θα έφευγε μόνο αν προκύψει κάποιο μη αναστρέψιμο πρόβλημα. Η παραγωγή δέχθηε την επιθυμία της, αλλά της απάντησε πως παρακολουθεί την κατάστασή της, ώστε να μη διακινδυνεύσει η υγεία της μεν, εκείνη να μην μπλέξει δε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share