Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/04: Έπιασε στα χέρια του τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο Σοϊλέδης!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

17 Απριλίου 2022 14:50
Survivor spoiler 17/04: Έπιασε στα χέρια του τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο Σοϊλέδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έβαλε «φωτιές» στο Survivor 5 με όσα ανέφερε για ένα ειδύλλιο, που αφορά παίκτη, ο οποίος αναμένεται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό με τα λόγια του.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την εξαιρετική σχέση του Άρη Σοϊλέδη με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, τονίζοντας πως έχουν έρθει πολύ κοντά και το θεωρεί ύποπτο. Εκτός του γεγονότος, ότι ο Εμμανουήλ... δεν έχει την καλύτερη σχέση με την αλήθεια, θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν ανήθικο εκ μέρους του να βγάλει πρόχειρα συμπεράσματα και να τα αναφέρει στην τηλεόραση, εκθέτοντας ουσιαστικά σε όλα την Ελλάδα έναν άνθρωπο, που πρόκειται να παντρευτεί.

Και μπορεί η Μαρία Αντωνά να έχει αναφέρει, ότι δεν προβληματίζεται και είναι σίγουρη για το αμόρε της, αλλά ο τελευταίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στη Σοφιάννα, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν τη βλέπει ερωτικά. Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί.

Survivor spoiler: Ο... μαινόμενος Σοϊλέδης πήγε να τον δείρει!

Λίγο αργότερα, ο ποδοσφαιριστής πήγε στην παραλία έξαλλος, αφού έμαθε τι είχε πει στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και έγινε... ταύρος με τα λόγια του. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει ενώπιόν του και να ζητήσει το λόγο, που είπε όλες αυτές τις ανακρίβειες, χρησιμοποιώντας πολύ «βαριές» εκφράσεις.

«Έλα εδώ μωρή κακιασμένη πο@@@ρα». Βγαίνεις και λες στην κάμερα όλα αυτά, για να που δημιουργήσεις πρόβλημα; Γιατί να το κάνεις αυτό; Σε λίγο θα βγω και θα παντρευτώ, για ποιο λόγο πήγες και είπες όλα αυτά, όταν δεν ισχύει τίποτα;», άρχισε να του φωνάζει μαινόμενος. Ο Εμμανουήλ προσπάθησε με το γνωστό του στυλ να απαντήσει, αλλά ο Σοϊλέδης τον πρόλαβε.

«Έτσι και συνεχίσεις έτσι, θα σε πηγαίνω γα@@@ντας σε όλο τον Άγιο Δομίνικο. Άντε κομπλεξικέ», πρόσθεσε με τα νεύρα του, φυσικά, να μην έχουν φύγει. «Αν έχεις εσύ τα θεματάκια σου δεν φταίω εγώ, εντάξει;», του απάντησε ο Εμμανουήλ και εκεί έσπευσε ο συμπαίκτης του να τον αρπάξει στα χέρια του, για να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να τους σταματήσουν, προτού γίνουν τα χειρότερα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share