Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/04: «Βόμβα» λίγο μετά την ένωση - Τέλος από το Survivor 5 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου;

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

17 Απριλίου 2022 12:42
Survivor spoiler 17/04: «Βόμβα» λίγο μετά την ένωση - Τέλος από το Survivor 5 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 αρχίζει να μπαίνει στην τελική του ευθεία, μετά το πάρτι της ένωσης, όπου όλοι το χάρηκαν, αλλά τώρα όλα κρίνονται σε μια κλωστή για κάθε παίκτη, μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία για τον τελικό του παιχνιδιού.

Το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει, πια, σε μια νέα φάση του και αφορά τη συμβίωση των παικτών των δύο ομάδων. Θα φανεί, πια, ποιος έχει μετά από τέσσερις μήνες την αντοχή, για να υπομείνει αυτή τη διαδικασία, και ποιοι θα λυγίσουν από αυτή την κατάσταση, που μόνο εύκολη δεν είναι, όταν έχεις να μάθεις τα... χούγια 8-9 νέων ατόμων, που θα μένουν μαζί σου.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, θα έχουμε και την πρώτη ασυλία, με τους παίκτες των δύο ομάδων να παλεύουν για μια νίκη, που θα τους δώσει διαφορετική ψυχολογία σε αυτή την νέα συνθήκη, ενώ απεναντίας ο ηττημένος θα χρειαστεί να περάσει μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας προς αποχώρηση.

Survivor spoiler: Κινδυνεύει η θέση της Ναυσικάς;

Όπως μαθαίνουμε, η μπλε ομάδα χάνει και η κόκκινη, κάπως έτσι, θα αναγκαστεί να βρεθεί στην κάλπη. Και δε σταματά μόνο εκεί η όποια πληροφόρηση, καθώς εδώ και αρκετές ώρες έχει κυκλοφορήσει η φήμη, ότι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, θέτοντας σε κίνδυνο τη θέση της στο ριάλιτι.

Για πρώτη φορά, δηλαδή, μετά από καιρό ακούγεται έντονα το όνομά της, αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Ναυσικά έχει εξαιρετικές επαφές με αρκετούς συμπαίκτες της στην κόκκινη ομάδα και όχι μόνο, δημιουργώντας μια κλίκα, χάρη στην οποία δε βγαίνει υποψήφια, παρότι είναι κακή αγωνιστικά.

Επιπροσθέτως, είναι αρκετά αγαπητή σε σημαντική μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που την καθιστά φαβορί σε ψηφοφορίες, ειδικά με νεότερους παίκτες, εφόσον ετίθετο υποψήφια προς αποχώρηση. Για να έχει ξεκινήσει να υπάρχει αυτή η φήμη, πάντως, μπορεί και να μην έχει πολλές μέρες ακόμη στο παιχνίδι και... η καρέκλα της ήδη να τρίζει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share