Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/04: Τεράστια ανατροπή στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

17 Απριλίου 2022 08:08
Survivor spoiler 17/04: Τεράστια ανατροπή στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα γλέντια τελειώνουν, τα δύσκολα έρχονται... Λίγος καιρός έμεινε, αν το σκεφτεί κανείς, μέχρι το τέλος του Survivor 5, με τους παίκτες να έχουν καταφέρει τον πρώτο μεγάλο στόχο, που δεν ήταν άλλος από το πάρτι της ένωσης, και τώρα να μετρούν αντίστροφα, όσο ακόμη μένουν στο παιχνίδι, μέχρι το φινάλε.

Τώρα, μάλιστα, έχουν να χειριστούν μια διαφορετική καθημερινότητα. Μετά το πάρτι της ένωσης, οι δύο ομάδες θα βρεθούν στην ίδια παραλία και, φυσικά, θα μπούμε και πάλι με δόξα και τιμή στον κόσμο της ίντριγκας και των συμμαχιών μεταξύ των παικτών, ώστε να δούμε ποιος θα πάει... για την κούπα στο Γαλάτσι.

Κάθε εβδομάδα, πλέον, είναι κρίσιμη για όλους τους παίκτες. Μπορεί να έχουν μείνει ακόμη 17 και να θεωρούνται πλέον πολλοί, όμως όσο περνούν οι εβδομάδες και το... ξεκαθάρισμα πραγματοποιείται τόσο κινδυνεύουν άπαντες, είτε έχουν κάνει καλή παρασκηνιακή δουλειά είτε είναι δυνατοί αγωνιστικά.

Κάπως έτσι, όλοι αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ανάλογα με το πού... θριαμβεύουν, ώστε να μείνουν και να κερδίσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ελπίζοντας πως θα κόψουν πρώτοι το νήμα και θα είναι οι νικητές.

Survivor spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αυτό, βέβαια, είναι λίγο ακόμη μακρινό και, για την ώρα, έχουμε την πρώτη ασυλία μετά την ένωση των δύο ομάδων. Σύμφωνα με τις αρχικές μας πληροφορίες, όπως έχουμε αναφέρει, η μπλε ομάδα επικρατεί και είναι ξανά η ώρα για τους «Κόκκινους» να ψηφίσουν στην κάλπη.

Ενδιαφέρον προξενεί το γεγονός, ότι το όνομα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ακούγεται πολύ έντονα για υποψηφιότητα. Περισσότερο, όμως, πρόκειται για μια επιδίωξη του κοινού απέναντι σε μια αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια που κάνει πια μόνο ριάλιτι, παρά κάτι που έχει υπόσταση.

Αν ψάχναμε στην κόκκινη ομάδα, μιας και οριστική πληροφόρηση δεν έχουμε, θα λέγαμε πως μάλλον ο Νίκος Γιάννης και η Τζο Μαριδάκη, οι πιο καινούργιοι, κινδυνεύουν περισσότερο, αφού οι παλιοί την τελευταία εβδομάδα ξεκαθάρισαν, ότι θέλουν να τους τελειώσουν. Αν πάλι, κερδίσει η κόκκινη ομάδα, ας θεωρούμε δεδομένο υποψήφιο της μπλε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share