Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/04: Αυτή η ομάδα παίρνει την πρώτη ασυλία μετά την ένωση!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

17 Απριλίου 2022 07:38
Survivor spoiler 17/04: Αυτή η ομάδα παίρνει την πρώτη ασυλία μετά την ένωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι χοροί τελείωσαν, τα δύσκολα ξεκινούν... Οι δύο ομάδες προχωρούν στη συμβίωση στην ίδια παραλία, σε μια καθημερινότητα που δε θα είναι και η πιο εύκολη, καθώς για ακόμη μια φορά πρέπει ο ένας να συνηθίσει τα χούγια του άλλου και, επιπλέον, υπάρχει μια ασυλία στη μέση.

Στο πάρτι της ένωσης η αλήθεια είναι, ότι για άλλη μια φορά οι παίκτες... ξεσάλωσαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους. Πλύθηκαν, τραγούδησαν, ήπιαν τα ποτά τους και έφαγαν... μέχρι σκασμού, για να χορέψουν και να λικνιστούν υπό τους ήχους του Νίκου Κουρκούλη.

Όπως λέει και ο Σάκης Ρουβάς, όμως, τώρα... αρχίζουν τα δύσκολα. Ήρθε η στιγμή, ώστε να δείξουν οι «Μπλε» και οι «Κόκκινοι», αν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους στη συμβίωση στην καλύβα, όπου ξαφνικά θα είναι μαζί 17 άτομα, αν και μετά το πάρτι όλοι ξεκινούν να μετρούν αντίστροφα μέχρι τον τελικό του Γαλατσίου.

Στο κέντρο της Αθήνας, βέβαια, τέσσερις παίκτες θα φτάσουν και δύο θα πάνε στον τελικό, όπως παραδοσιακά γίνεται, οπότε προχωράμε για τις επόμενες 13 αποχωρήσεις, οι οποίες ασφαλώς περνούν πρώτα από τα αγωνίσματα ασυλίας, που υπάρχουν κάθε εβδομάδα, μαζί με το τέλος για έναν παίκτη στο τέλος του κύκλου της.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Σήμερα (17/4), λοιπόν, έρχονται και πάλι τα σκληρά. Οι παίκτες έχουν μπροστά τους την πρόκληση της πρώτης ασυλίας, ύστερα από την ένωση των δύο ομάδων και ο νικητής θα πάρει τεράστια ψυχολογική «ώθηση» για τη συνέχεια, τόσο στην επιβίωση όσο και στη... συμβίωση, καθώς θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει ο ηττημένος, βλέποντας τους άλλους να τρώνε.

Ποια ομάδα, λοιπόν, θα κερδίσει; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα θα επικρατήσει σε αυτό το αγώνισμα και θα κάνει το 12-9 μετά τη μείξη των δύο πλευρών. Οριστική πληροφόρηση δε μας έχει έρθει, βέβαια, αλλά σύντομα θα είναι στα χέρια μας και θα σας ενημερώσουμε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share