Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: "Καρφιά" δίχως... τέλος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που παρέμεινε στο παιχνίδι! (video)

Ατάκες "φωτιά"

16 Απριλίου 2022 21:59
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα προσπαθούν να χωνέψουν οι Μπλε αλλά και οι Κόκκινοι την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να κρατήσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και να διώξει από το παιχνίδι τον Νίκο Αντωνόπουλο στην τελευταία αποχώρηση. Παράλληλα, "βόμβα" με την Μαρία Αντωνά.

Παρ' όλο που οι παίκτες είναι ένα βήμα από το πάρτι της Ένωσης και θα έπρεπε να έχουν άλλη, πιο χαρούμενη διάθεση, εκείνοι ασχολούνται με την παραμονή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Ο Άρης έμεινε στην αρχική του άποψη υποστηρίζοντας πως ήθελε να μείνει ο Κωνσταντίνος για να διαπιστώσουν και οι Κόκκινοι πόσο κακή συμπεριφορά έχει ο γνωστός make up artist. Δείτε τι σχολίασε με τους συμπαίκτες του ο ποδοσφαιριστής:

Ο Τάκης πάντως, τα έχει βάλει με τη Σοφιάννα που τη στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος του παίκτη που αποχωρεί στο Συμβούλιο, πήγε και συνεχάρη τον Εμμανουήλ για την παραμονή του. Όπως είπε:

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πάντως τον... χαβά του καθώς είναι ένας εναντίον όλων και οι φαρμακερές του ατάκες έδωσαν και πήραν για τους συμπαίκτες του. Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε:

Στην αντίπερα όχθη τώρα, στους Κόκκινους, ο Κατσαούνης ο οποίος έχει εκφράσει αμφιβολίες για τον χαρακτήρα του Εμμανουήλ είπε ότι ελπίζει οι Μπλε να διαψευστούν σε ό,τι αφορά τον Εμμανουήλ ενόψει της Ένωσης. Δείτε τι είπε:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share