Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor trailer 16/04: Τα «σπάνε» οι παίκτες στο πάρτι της ένωσης - Ακόμη δεν πήγαν παραλία και... τους ανακατεύει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Στην φόρα οι πρώτες εικόνες από τη μεγάλη γιορτή

16 Απριλίου 2022 11:08
Survivor trailer 16/04: Τα «σπάνε» οι παίκτες στο πάρτι της ένωσης - Ακόμη δεν πήγαν παραλία και... τους ανακατεύει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το πάρτι της ένωσης έφτασε και ήρθε η ώρα για τους παίκτες να διασκεδάσουν με την ψυχή τους τη μεγάλη γιορτή του Survivor 5, προτού περάσουν στην νέα, σκληρή, καθημερινότητα με άπαντες να βρίσκονται μαζί στην ίδια παραλία.

Αφού πρώτα βρήκαν την ευκαιρία να πλυθούν, να ντυθούν και να γίνουν... κουκλιά για το μεγάλο πάρτι μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού, οι παίκτες συναντώνται μεταξύ τους και απολαμβάνουν τα κοκτέιλ και το φαγητό τους, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να είναι και πάλι στο επίκεντρο, αφού στην κόκκινη ομάδα δεν κρύβουν τις επιφυλάξεις τους.

Survivor trailer: Τρέλα στην ένωση!

Ο ίδιος, πάντως, τρελαίνει... μέχρι και τον Νίκο Κουρκούλη στο πάρτι της ένωσης, τραγουδώντας μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ πέρα από καλούς και παράφωνους, ο σκηνοθέτης επικεντρώνεται στη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία και δείχνει να βρίσκεται σε νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Κουρκούλης, από την πλευρά του, «ανάβει» το κέφι ανάμεσα στους παίκτες με τα γνωστά του τραγούδια κι εκείνοι χορεύουν... μέχρι τελικής πτώσης, με τα ζεϊμπέκικα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share