Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 16/04: Νέο ειδύλλιο στο Survivor 5 - Τι... τρέχει ανάμεσα σε Σοφιάννα και Σχίζα μετά την ένωση;

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

16 Απριλίου 2022 07:49
Survivor spoiler 16/04: Νέο ειδύλλιο στο Survivor 5 - Τι... τρέχει ανάμεσα σε Σοφιάννα και Σχίζα μετά την ένωση;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Γαμπροί, νύφες κι ένα... μεγάλο πάρτι. Αυτή ήταν η πρώτη στιγμή, για την οποία αδημονούσαν οι παίκτες του Survivor 5, όπως και οι προηγούμενοι, καθώς επιτέλους στο πάρτι της ένωσης θα μπορούσαν να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν με την ψυχή τους, αφήνοντας για λίγο τις δύσκολες συνθήκες στην παραλία.

Άπαντες βρήκαν μια ντουζιέρα, ώστε να διώξουν όλη τη βρωμιά από πάνω τους, ντύθηκαν και απέκτησαν μια αίσθηση, που είχαν ξεχάσει ερχόμενοι στον Άγιο Δομίνικο, έφαγαν... του σκασμού και έκαναν πάρτι μέχρι τέλους, ενωμένοι μεταξύ τους προτού αντιμετωπίσουν ξανά τη δύσκολη πραγματικότητα.

Πολλές φορές, βέβαια, τα πάρτι της ένωσης χρησιμεύουν και για να ειδωθούν οι παίκτες... με άλλο μάτι μεταξύ τους, είτε πρόκειται για Έλληνες μόνο είτε για παράλληλα παρουσία Τούρκων. Δεν ξεχνάμε, άλλωστε, το «greek kamaki» του Τζέιμς στην Τουρκάλα, που κατέληξε σε... χυλόπιτα και όχι μόνο στο περσινό πάρτι.

Survivor spoiler: Ήρθαν... αρκετά κοντά Σοφιάννα και Σχίζας

Πληροφορίες για παρουσία παικτών από άλλο Survivor στο φετινό πάρτι δεν έχουμε ακόμη, αλλά προς το παρόν γνωρίζουμε, ότι κάτι... παίχτηκε ανάμεσα στους Έλληνες, αφού ορισμένοι το γιόρτασαν λιγάκι παραπάνω. Κάποιοι ήρθαν πιο κοντά εξαιτίας αυτής της ένωσης, κάτι που μπορεί να δούμε και στην παραλία.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη και ο Στάθης Σχίζας είναι δύο γοητευτικοί νέοι και, κυρίως, μόνοι τους. Η κατάσταση του δεύτερου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκάθαρη δεν είναι, οπότε φαίνεται πως είναι... ελεύθερο πουλί, αν αναλογιστούμε το πόσο κοντά ήρθε με την πανέμορφη και εντυπωσιακή Σοφιάννα, που έχει κάνει απάντων το σαγόνι... να πέσει με το πόσο «καυτή» είναι χωρίς καν να έχει μακιγιάζ τόσο καιρό.

Οι δυο τους, λοιπόν, φαίνεται πως πλησιάστηκαν λίγο παραπάνω στο πάρτι της ένωσης και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Μένει να φανεί, αν και στην παραλία θα υπάρξει συνέχεια και η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για ένα δίδυμο ταιριαστό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share