Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 14/04: «Σεισμός» στο Survivor 5 - «Τριπλή» οικειοθελής αποχώρηση Σοϊλέδη, Τάκη και Μαρτίκα!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

14 Απριλίου 2022 20:53
Survivor spoiler 14/04: «Σεισμός» στο Survivor 5 - «Τριπλή» οικειοθελής αποχώρηση Σοϊλέδη, Τάκη και Μαρτίκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κατάσταση στο Survivor 5 είναι «εύφλεκτη», σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και η παραγωγή μαζί με τον Λιανό έχουν παρέμβει, ώστε να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Σκεφτείτε αν ακούμε όλο και περισσότερα «μπιπ» σε κάθε επεισόδιο, τι θα γίνεται πίσω από τις κάμερες.

Στο τελευταίο συμβούλιο μπορεί να μην είδαμε πολλά πράγματα, σε σύγκριση με άλλες φορές, αλλά ο εκνευρισμός των παικτών δεν είναι λίγος, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με ορισμένους να μην αντέχουν με τίποτα την παρουσία του.

Μόνο εύκολα, λοιπόν, δεν είναι τα πράγματα και, όπως μαθαίνουμε, η παραγωγή ψάχνει τρόπο να ηρεμήσει τους παίκτες, που έχουν εκνευριστεί με τον Εμμανουήλ, θεωρώντας πως είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με τις συνθήκες επιβίωσης, όπου βρίσκεται. Ε, όχι άδικα θα έλεγε κανείς.

Survivor spoiler: Τα λόγια του Λιανού και η οργισμένη αντίδραση... λόγω Εμμανουήλ

Στη διάρκεια του συμβουλίου και στην ομιλία του Λιανού στους παίκτες, ώστε να τους συνετίσει σχετικά με τη συμπεριφορά τους, υπήρξαν πάμπολλες αντιδράσεις και ορισμένοι ξέφυγαν. Ο Άρης Σοϊλέδης, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας θεωρούν άδικο το να στοχοποιούνται, από τη στιγμή που όλα ξεκινούν και τελειώνουν στον Κωνσταντίνο, όταν πρόκειται για εντάσεις.

Οι τρεις τους, άλλωστε, έχουν φανερώσει την αποστροφή τους στο πρόσωπό του και, μετά την αποχώρηση, «ξέσπασαν» ξανά για την απόφαση του κοινού να κρατήσει τον Εμμανουήλ στο ριάλιτι. Κάπως έτσι, απείλησαν μέχρι και με οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor. «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, τον κρατάτε για το σόου», άρχισαν να φωνάζουν, τονίζοντας πως δεν αντέχεται η συμβίωση μαζί του.

Η παραγωγή άμεσα παρενέβη και τους εξήγησε, ότι η ετυμηγορία του κοινού πρέπει να γίνεται σεβαστή, όπως έχει γίνει και σε περιπτώσεις που δεν τους έχει πειράξει, ενώ τους απείλησε και για απώλεια εσόδων από μια οικειοθελή αποχώρηση. Κάπως έτσι, έστω και με νεύρα, γύρισαν στις παραλίες τους, με το πάρτι της ένωσης να προμηνύει... νέα έργα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share