Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 14/04: «Λοιπόν τέλος, από εδώ και πέρα...» - Το «ξέσπασμα» και το τελεσίγραφο του Λιανού στους παίκτες που κόπηκε στο μοντάζ!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

14 Απριλίου 2022 16:57
Survivor spoiler 14/04: «Λοιπόν τέλος, από εδώ και πέρα...» - Το «ξέσπασμα» και το τελεσίγραφο του Λιανού στους παίκτες που κόπηκε στο μοντάζ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πράγματα στο Survivor 5 έχουν ξεφύγει, δεν είναι καθόλου καλά. Οι παίκτες μεταξύ τους, πια, ανταλλάσσουν εκφράσεις μπροστά στην κάμερα, που καλύτερο θα ήταν να «κοπούν» στο μοντάζ, οπότε έχουμε αρχίσει να τρέμουμε για το τι λένε και πίσω από τις κάμερες, ή τι αναφέρεται σε όσα «κόβονται».

Η κατάσταση αυτή, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, έχει σαφέστατα επηρεάσει και την παραγωγή, όπως και τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής του Survivor είναι πάντοτε εξαιρετικός στη δουλειά του και είναι με διαφορά ο κορυφαίος της ιστορίας του ριάλιτι επιβίωσης, κατά την άποψή μας, αλλά έχει έρθει και πολλές φορές σε εξαιρετικά δύσκολη θέση φέτος.

Survivor spoiler: Ο Λιανός... τους έβαλε στη θέση τους

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, είτε στο πλαίσιο ενός αγώνα είτε σε ένα συμβούλιο, όπου έχει χρειαστεί να παρέμβει μέχρι και με φωνές στους παίκτες, προκειμένου να επιβάλει την τάξη. Η κατάσταση, όμως, συνεχίζει να είναι ανυπόφορη, με αποτέλεσμα ο Λιανός να «ξεσπά» με τη σειρά του στα τελευταία συμβούλια.

Εμείς είμαστε μεν σε θέση να το γνωρίζουμε, αλλά και η παραγωγή πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να τον προστατεύσει. Μετά την προσπάθειά του, λοιπόν, να συνετίσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, στο συμβούλιο της Τετάρτης (13/4) κατάλαβε πως τα πράγματα είναι δύσκολα και αποφάσισε, να μιλήσει στους παίκτες.

«Γνωρίζω πολύ καλά, ότι όλοι σας περνάτε δύσκολα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε κι εμείς, που σας βιώνουμε, το τι σας συμβαίνει και τι κακουχίες περνάτε. Υπάρχουν, όμως, και όρια. Δεν μπορείτε να φέρεστε με αυτό τον τρόπο, όταν ξέρετε πως είμαστε δίπλα σας και πρόκειται για ένα παιχνίδι. Μπορεί το έπαθλο να είναι μεγάλο, αλλά δεν μπορείτε να το διεκδικείτε ακόμη και με το να ξεπερνάτε αυτά τα όρια. Μας έχετε φέρει πολλές φορές φέτος σε πολύ δύσκολη θέση και σας παρακαλούμε αυτά τα σκηνικά των τελευταίων ημερών να περιοριστούν, αφού δεν μπορείτε να τα σταματήσετε», τους είπε στη διάρκεια του συμβουλίου και προτού ανακοινώσει τον παίκτη, που αποχωρούσε.

Η ομιλία του αυτή, βέβαια, «κόπηκε» στο μοντάζ, αφού υπήρξαν και αντιδράσεις παικτών για το πώς ξεκινούν αυτοί οι καβγάδες και ποιοι είναι υπεύθυνοι. «Δε με αφορά ποιος το ξεκινάει, θέλω να τελειώνουν άμεσα αυτά τα περιστατικά. Τέλος, από εδώ και πέρα θα προσέχετε με τη συμπεριφορά σας», τους ξεκαθάρισε ο Λιανός και συνέχισε με την παρουσίαση του συμβουλίου, όπου ανακοίνωσε το τέλος του Νίκου Αντωνόπουλου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share