Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/04: Θρίλερ με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον Άγιο Δομίνικο - Μια ανάσα από την έξοδο

Αποκλειστικό!

14 Απριλίου 2022 08:26
Survivor spoiler 14/04: Θρίλερ με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον Άγιο Δομίνικο - Μια ανάσα από την έξοδο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 14/04: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί ο Νίκος Αντωνόπουλος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος παίκτης στην ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα υποψήφιοι προς αποχώρηση, εκτός του Νίκου Αντωνόπουλου, ήταν ο Νίκος Γιάννης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Στέλλα Ανδρεάδου. Ποιος αναδείχθηκε πρώτος, ποιος δεύτερος και ποιος τρίτος. Η αλήθεια είναι πως οι συγκεκριμένοι παίκτες, επειδή ήταν και οι 4 τελευταίοι που μπήκαν στο ριάλιτι, ήταν από τις πιο αδιάφορες ψηφοφορίες στο ριάλιτι. Όχι μόνο στο φετινό αλλά και από τα προηγούμενα.

Ποιος ήταν αυτός όμως που θα πρέπει να... πονοκεφαλιάζει από τα αποτελέσματα; Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος παρότι παρέμεινε για δεύτερη σερί εβδομάδα στο παιχνίδι, δείχνει να μην έχει τόση δυναμική έξω όση ισχυρίζεται, αφού παρότι μπήκε ως Διάσημος (αλλά στους Μαχητές) στο παιχνίδι φαίνεται ο κόσμος να μην τον στηρίζει ιδιαίτερα. Αυτό τουλάχιστον για όσους γνωρίζουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Κι αυτό διότι δεν μια τέτοια ψηφοφορία, με τρεις παίκτες απέναντί του που δεν έχουν κάνει ιδιαίτερο γκελ, δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση. Ίσα ίσα βρέθηκε στην τρίτη και πολύ κοντά στην αποχώρηση, αφού την γλίτωσε για δεύτερη σερί φορά για... λίγες ψήφους!

Survivor spoiler 14/04: Θρίλερ με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον Άγιο Δομίνικο - Μια ανάσα από την έξοδο

Survivor spoiler 14/04: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα! Αυτός βγήκε πρώτος

Στη πρώτη θέση λοιπόν της ψηφοφορίας ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου, δείχνοντας πως το ήθος της κοπέλας έχει κάνει ιδιαίτερο κλικ στους τηλεθεατές, ξεπερνώντας μάλιστα το 50% των ψήφων. Δεύτερος βγήκε ο Νίκος Γιάννης, παραμένοντας άνετα στο παιχνίδι, ενώ όπως σας είπαμε και πριν τρίτος ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει ιδιαίτερα, αφού από την αρχή της ψηφοφορίας ο Νίκος Αντωνόπουλος ήταν αυτός που φαινόταν πως θα αποχωρήσει.

Η διαφορά ανάμεσα στους δύο τελευταίους ήταν γύρω στις 4 μονάδες ωστόσο έχει την δική της ανάγνωση, καθώς φαίνεται πως αν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρεθεί απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους στη ψηφοφορία θα αποχωρήσει. Οπότε οι Μαχητές πρέπει να ρισκάρουν αν θέλουν να διώξουν τον κομμωτή. Χάνουν και τις δύο ασυλίες, βγάζουν υποψήφιους Σπύρο Μαρτίκα και Άρη Σοϊλέδη ή Γιώργο Ταλάντσεβ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα αποτελέσει παρελθόν. Προς τον παρόν θα τον δούμε στο πάρτι της ένωσης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share