Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 13/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

13 Απριλίου 2022 20:42
Survivor spoiler 13/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η αγωνία γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη στο Survivor 5, αφού μερικές ώρες έμειναν μονάχα για να μάθουμε το ποιος παίκτης να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, μην προλαβαίνοντας το πάρτι της ένωσης, που προανήγγειλε ο Γιώργος Λιανός και έφερε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των δύο ομάδων.

Η κατάσταση παραμένει «εύφλεκτη» στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και οι ίντριγκες θα γίνουν σίγουρα ακόμη περισσότερο από τη μέρα, όπου οι δύο πλευρές θα βρεθούν μαζί σε μία παραλία. Αν βάλεις, δηλαδή, όλες αυτές τις... εξέχουσες προσωπικότητες μαζί, το αποτέλεσμα θα είναι «εκρηκτικό».

Πριν προχωρήσουμε στο πάρτι και τη μετακόμιση μίας εκ των δύο ομάδων, βέβαια, ένας παίκτης θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα, με 17 παίκτες πια να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Το κρίμα για τον ίδιο είναι πως δε θα βρεθεί στη μεγάλη γιορτή του νησιού κι εμείς γνωρίζουμε ήδη για ποιον πρόκειται.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Προτού φτάσουμε στην αποχώρηση, ωστόσο, υπάρχει και ένα ακόμη έπαθλο, για να κλείσει και αυτή η εβδομάδα στο Survivor. Πρόκειται για το κλασικό έπαθλο φαγητού της Τετάρτης, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται για άλλη μια ανάσα στην προσπάθεια επιβίωσής τους, παίρνοντας παράλληλα «ώθηση» για τις επόμενες μέρες.

Οι δυνάμεις των δύο ομάδων δείχνουν ισορροπημένες, με τους «Μπλε» και τους «Κόκκινους» να εναλλάσσονται στα σερί νικών. Οι πρώτοι ξεκίνησαν καλύτερα, η κόκκινη ομάδα έβγαλε αντίδραση, όμως, η μπλε «έχτισε» και πάλι από τη δεύτερη ασυλία ένα δικό της μομέντουμ στο ριάλιτι.

Ποιος, όμως, θα πάρει αυτό το έπαθλο φαγητού; Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες μας πλέον πληροφορίες, η μπλε ομάδα παίρνει άλλη μια νίκη και φτάνει στο 11-9 έναντι τις κόκκινης, τρώγοντας και παίρνοντας άλλη μια «ένεση» αυτοπεποίθησης εν όψει της νέας εβδομάδας, που θα βρει άπαντες σε μια νέα καθημερινότητα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share