Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Μεγαλόκαρδη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Χάρισε μέρος από τον μισθό της!

Πού έδωσε τα χρήματα;

13 Απριλίου 2022 19:19
Survivor 5: Μεγαλόκαρδη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Χάρισε μέρος από τον μισθό της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Τετάρτη 6/4 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το κοινό δεν τις χάρισε τις ψήφους του. Έτσι η παίκτρια επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτη εμπειρίες και χρήματα στην τσέπη. Ωστόσο αποφάσισε να μην κρατήσει όλο το ποσό το οποίο κέρδισε.

Η κίνηση ανθρωπιάς της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Λίγε μέρες, μετά την αποχώρηση η Ευρυδίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση ανθρωπιάς, δώρισε ένα μέρος από τον μισθό της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανήρτησε μια φωτογραφία από την οργάνωση και ένα ευχαριστώ για τα 10.000 ευρώ που δώρισε.

ευρυδικη-παπαδοπουλου

Survivor spoiler 13/04: Ζήτησε να μιλήσει με τον Χρήστο Δάντη η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Αποχωρεί άμεσα από το Survivor 5;

Survivor spoiler: Η κατάσταση στο Survivor 5 μονάχα εύκολη δεν είναι. Οι παίκτες των δύο ομάδων τα βρίσκουν... σκούρα στην προσπάθεια να επιβιώσουν στο ριάλιτι, με τις κακουχίες να τους επηρεάζουν άμεσα, τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.

Μέσα σε όλο αυτό το... πακέτο απογοήτευσης, μπορείτε να προσθέσετε και το γεγονός, ότι οι παίκτες δεν έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν με τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, πέραν των νικών στο αγώνισμα επικοινωνίας. Κι αυτό, ορισμένες φορές, τους επηρεάζει περισσότερο και από το φαγητό, τις ασυλίες και τις ενδεχόμενες ήττες στα αγωνίσματα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια παίκτρια, η οποία δεν κρύβει τα συναισθήματά της και τα αγωνίσματα επικοινωνίας είναι και για εκείνη αρκετά σημαντικά, καθώς έτσι έχει τη δυνατότητα να μιλήσει κυρίως με τον αγαπημένο της, Χρήστο Δάντη, με το ζευγάρι να μοιάζει ερωτευμένο εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα.

ασημινα-χατζηανδρεου

Survivor spoiler: Στα όριά της η Ασημίνα, δεν μπορεί άλλο χωρίς τον Δάντη

Η ποδοσφαιρίστρια, που βέβαια φαινόταν να πλησιάζει κι άλλο παίκτη, έχει μιλήσει πολλές φορές για τη λατρεία στο πρόσωπό του και οποιαδήποτε ενδεχόμενη απώλεια στο σχετικό έπαθλο την επηρεάζει άμεσα. Το ίδιο έγινε και στο τελευταίο επεισόδιο, το οποίο είχε και μια ιδιαιτερότητα ως προς το ίδιο το έπαθλο, με την μπλε ομάδα να το απολαμβάνει τελικά.

Η Ασημίνα επηρεάστηκε ψυχολογικά από όσα έγιναν και φανέρωσε την ενόχλησή της σε συμπαίκτες και παραγωγή για την ήττα. Έφτασε, δε, σε σημείο να ζητήσει από την παραγωγή έναν ελάχιστο χρόνο, ώστε να συνομιλήσει με τον Δάντη.

«Σας παρακαλώ, τόσο καιρό έχω να τον δω, αφήστε με έστω και λίγα δευτερόλεπτα», επαναλάμβανε διαρκώς. Η παραγωγή της απάντησε, ότι ο ίδιος κανόνας ισχύει για όλους τους παίκτες, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, όπως οι συγγενείς της Ταραμπάνκο ή ο θάνατος του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια.

Δεν μπορεί, λοιπόν, όπως της είπαν, να μιλήσει μαζί του χωρίς να υπάρχει εξαιρετικά σοβαρός λόγος, διαφορετικά πρέπει να αποχωρήσει. Η Ασημίνα για άλλη μια φορά είναι στα όριά της και δεν αποκλείεται να δούμε εξελίξεις τον επόμενο καιρό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share