Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 13/04: Φεύγει ή όχι από το Survivor 5; - Ραγδαίες εξελίξεις με τον τραυματισμό της Μαίης Εμμανουηλίδου

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

13 Απριλίου 2022 13:15
Survivor spoiler 13/04: Φεύγει ή όχι από το Survivor 5; - Ραγδαίες εξελίξεις με τον τραυματισμό της Μαίης Εμμανουηλίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5, πέρα από όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά, αποτελεί μια πραγματική πρόκληση επιβίωσης για κάθε παίκτη, ο οποίος δοκιμάζει τα όριά του κάθε μέρα, σε κάθε έκφανση της συμβίωσης και σε κάθε αγώνισμα.

Σε κάθε αγώνισμα οι παίκτες βάζουν σε πραγματικό κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Βρίσκονται σε κάκιστη σωματική κατάσταση, εξαιτίας των κακουχιών στην παραλία τους, υποσιτίζονται και οι τραυματισμοί παραμονεύουν, ενίοτε και χωρίς η παραγωγή να δείξει... ιδιαίτερη συγκίνηση για την κατάστασή τους.

Κάθε κίνηση, λοιπόν, ενέχει και την πιθανότητα να αλλάξει η ζωή για κάθε παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος όσο φλερτάρει με την κατάκτηση ενός πόντου άλλο τόσο το κάνει και με το νοσοκομείο. Για μερικούς ίσως το δεύτερο είναι πιο πιθανό, κάτι που μας απέδειξε στην πράξη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Survivor spoiler: Το χτύπημα της Μαίης και η ανησυχία για την παραμονή της

Μέχρι και οι πρωταθλητές, όμως, μπορούν να αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Η Θωμαΐς Εμμανουλίδου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τις τεράστιες επιτυχίες της, με μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και όχι μόνο, δείχνοντας ιδιαίτερα δυνατή στα αγωνίσματα, αλλά στο σημερινό (13/4) επεισόδιο ένας δυνατός τραυματισμός τη στέλνει στο νοσοκομείο.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας σφαδάζει από τον πόνο και το ασθενοφόρο τη διακομίζει άμεσα στο νοσοκομείο, με τις απορίες να εγείρονται ως προς τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού το εμπόδιο τη βρίσκει δυνατά στο κεφάλι της κατά κύριο λόγο. Κάπως έτσι, είναι και λογικό να υπάρχει και η ερώτηση για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η κατάστασή της δεν είναι τόσο σοβαρή όσο δείχνει στο trailer (θα πεις κανείς, τι πιο σύνηθες να συμβεί...). Η Μαίη μπορεί να χτυπά, αλλά πηγαίνει προληπτικά στο νοσοκομείο, μένοντας για λίγο εκτός και θα επιστρέψει σύντομα σε πλήρη δράση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share