Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Νίκη με σημασία

13 Απριλίου 2022 00:05
Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ένα διαφορετικό έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο σημερινό 12/05 επεισόδιο του Survivor 5 οι δύο ομάδες. Μάλιστα, με το που ξεκίνησε να μιλάει ο Γιώργος Λιανός και να ανακοινώνει το έπαθλο, σχεδόν όλοι παίκτες έβαλαν τα κλάματα και ανυπομονούσαν να ακούσουν πως και πως με ποιον θα μιλήσουν σήμερα.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έπαθλο για όλους τους, καθώς βρίσκονται μακριά από τους αγαπημένους τους.

Όλοι οι παίκτες λοιπόν μπήκαν στον αγώνα πιο αποφασισμένοι από ποτέ και τελικά η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας ήταν οι Μπλε, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Athensmagazine.gr!

Η νίκη των Μπλε στο Survivor 5

Survivor 5: Σοβαρό ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Έκλαιγε με λυγμούς

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor 5. Μετά τον τσακωμό του με τον Τάκη, ένα σοβαρό ατύχημα έμελλε στον παίκτη.

Συγκεκριμένα, στον αποψινό 12/4 αγώνα επάθλου επικοινωνίας, ο παίκτης των Μπλε γλίστρησε και χτύπησε σε ένα δοκάρι πίσω από τις κατασκευές και μάλιστα στο κεφάλι του.

Ο ίδιος ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, μιας και ο τραυματισμός ήταν αρκετά δυνατός και αμέσως ήρθαν οι γιατροί προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για παραπάνω εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share