Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor 5: "Λύγισαν" οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου - Η διαφορά με τα προηγούμενα

Κλάματα και φωνές στον στίβο μάχης

12 Απριλίου 2022 23:17
ασδασδ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τον τσακωμό μεταξύ του Τάκη και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, οι 2 ομάδες ετοιμάστηκαν για να ριχτούν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Με το που ξεκίνησε μάλιστα να μιλάει ο Γιώργος Λιανός, σχεδόν όλοι παίκτες έβαλαν τα κλάματα και ανυπομονούσαν να ακούσουν πως και πως με ποιον θα μιλήσουν σήμερα.

Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής τους αποκάλυψε πως λόγω Πάσχα, οι γονείς κάθε παίκτη έστειλαν μια οικογενειακή φωτογραφία από όταν ήταν μικροί, σε συνδυασμό με μερικά τρυφερά λόγια.

Φυσικά, όλοι οι παίκτες συγκινήθηκαν πολύ και μπήκαν στον αγώνα πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5

Survivor 5: Σοβαρό ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Έκλαιγε με λυγμούς

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor 5. Μετά τον τσακωμό του με τον Τάκη, ένα σοβαρό ατύχημα έμελλε στον παίκτη.

Συγκεκριμένα, στον αποψινό 12/4 αγώνα επάθλου επικοινωνίας, ο παίκτης των Μπλε γλίστρησε και χτύπησε σε ένα δοκάρι πίσω από τις κατασκευές και μάλιστα στο κεφάλι του.

Ο ίδιος ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, μιας και ο τραυματισμός ήταν αρκετά δυνατός και αμέσως ήρθαν οι γιατροί προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για παραπάνω εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share