Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

11 Απριλίου 2022 20:06
Survivor spoiler 11/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο είναι πιο τεταμένη από ποτέ, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην τσακώνονται ακριβώς μεταξύ τους, αλλά να επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο του Survivor 5, το οποίο σίγουρα ήρθε... για διακοπές.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα με την παρουσία του στο νησί από την πρώτη κιόλας μέρα, παίζοντας με τα νεύρα των υπολοίπων στην μπλε παραλία. Ο ίδιος έχει τονίσει, άλλωστε, ότι θέλει... σοκολατένιο κορμί, παρότι η ομάδα του έχασε στον τελευταίο αγώνα με έπαθλο την ασυλία, ενώ όταν τον εγκαλούν, εκείνος τους κατηγορεί κιόλας πως δεν παίρνουν νίκες.

Το λογικό, λοιπόν, ήταν να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού έχει την αίσθηση πως μπορεί να έχει άποψη από τη στιγμή, που είναι με διαφορά ο χειρότερος αγωνιστικά παίκτης. Όταν βλέπεις τους υπόλοιπους, βέβαια, θεωρητικά αφ' υψηλού και θέλεις να διατηρείς αυτό το προφίλ, πάντοτε θα βρίσκεις δικαιολογίες, για να διεκδικείς την επιβίωσή σου.

Η στάση του αυτή έχει ενοχλήσει ακόμη και την κόκκινη ομάδα, η οποία με τη σειρά της δεν τον αντέχει. Κάπως έτσι, άπαντες ασχολούνται με ένα πρόσωπο, το οποίο και θέλουν να δουν σύντομα να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν μερικές ισορροπίες, αφού έχει καταφέρει να κάνει μέχρι και τον Τάκη Καραγκούνια να μοιάζει υποφερτός.

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Τώρα, όμως, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι «Κόκκινοι» θέλουν να παρατείνουν την κρίση στους «Μπλε», οι οποίοι με τη σειρά τους επιθυμούν λίγη έστω ηρεμία μέσα σε αυτό τον κυκεώνα εξελίξεων στην ομάδα τους.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει το αποτέλεσμα; Σύμφωνα με τις οριστικές μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα καταφέρνει να ανασάνει, παίρνοντας την τελευταία νίκη σε ασυλία πριν από την ένωση. Μη θεωρείτε, ωστόσο, τίποτα δεδομένο. Μόλις έχουμε οριστική πληροφόρηση, θα επανέλθουμε με νεότερο spoiler.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share