Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 11/04: Το παίρνει απόφαση ο ΣΚΑΪ - Σε αυτή την ημερομηνία τελειώνει το Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

11 Απριλίου 2022 16:48
Survivor spoiler 11/04: Το παίρνει απόφαση ο ΣΚΑΪ - Σε αυτή την ημερομηνία τελειώνει το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 παραμένει ένα από τα αγαπημένα προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση, με το κοινό να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε μόνιμη βάση από πέρυσι στο ριάλιτι επιβίωσης και να συνεχίζει να το παρακολουθεί με το ενδιαφέρον αμείωτο.

Οι κόντρες, οι ίντριγκες και το άγριο ριάλιτι σε πρώτο πλάνο, σε συνδυασμό με τις αθλητικές επιδόσεις, φαίνεται πως ενδιαφέρουν τον κόσμο, που παρακολουθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο οποίος μπορεί να χαίρεται με την φετινή πορεία του παιχνιδιού.

Μπορεί να έχει χάσει τα «30άρια» στην τηλεθέαση και τα πρωτεία από το «Σασμό», αλλά με βάση το γεγονός ότι το φετινό τηλεοπτικό σκηνικό είναι πολύ ανταγωνιστικό, σε συνδυασμό με το ότι δεν υπάρχει καραντίνα, όπως πέρυσι, αλλά ούτε και δυνατότητα να ξαναδεί κάποιος πλήρως το επεισόδιο, σε περίπτωση που το χάσει, τότε τα φετινά «18άρια» στις καθημερινές και «20άρια» τα Σαββατοκύριακα μπορούν να κριθούν ως αρκετά ικανοποιητικά, έχοντας συνήθως τη δεύτερη θέση στην prime time.

Καθόλου άσχημα, λοιπόν, με βάση όλους αυτούς τους αρνητικούς παράγοντες, για την παραγωγή του Ατζούν, που συνέχισε τις περσινές πρακτικές με τις εισόδους παικτών, τους καβγάδες και όχι μόνο, που τελικά πετυχαίνουν, με αποτέλεσμα προς το παρόν κανείς να μη βιάζεται να τελειώσει το παιχνίδι.

Survivor spoiler: Η ένωση και το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης

Το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, έρχεται και το πάρτι της ένωσης, κάτι που ανακοίνωσε στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός. Μετά την αποχώρηση της εβδομάδας, μάλιστα, 17 παίκτες θα παραμείνουν και θα συμβιώσουν, με αποτέλεσμα φυσικά η επόμενη απορία να αφορά το πότε θα τελειώσει το Survivor.

Ο ΣΚΑΪ δε βιάζεται, πάντως, να το τελειώσει. Πέρυσι είχε ολοκληρωθεί στις αρχές του Ιουλίου, με το πάρτι της ένωσης να έχει γίνει στις τελευταίες μέρες του Μαρτίου. Με βάση μια απλή μαθηματική σκέψη, λοιπόν, αλλά και πρακτική, αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπάρχει μεγάλη αθλητική διοργάνωση εκείνες τις μέρες, όπως το Euro, αλλά και το γεγονός ότι τα περισσότερα προγράμματα θα έχουν ολοκληρωθεί, υπάρχει έντονη η σκέψη να αφήσουν το παιχνίδι να εξελιχθεί και να ολοκληρωθεί στην ώρα του, δηλαδή περίπου στα Μέσα Ιουλίου, όταν και θα μάθουμε τον νικητή στο Γαλάτσι.

Στο κανάλι του Φαλήρου, βέβαια, σκέφτονται μήπως πρέπει να ολοκληρωθεί νωρίτερα το ριάλιτι, αφού πέρυσι είχε κουράσει η 7μηνη διάρκειά του, αλλά κανείς δε βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Από τη στιγμή, δε, που έχουν δοθεί τα κλειδιά της ψυχαγωγίας στον Ατζούν και εκείνος λατρεύει το Survivor, μάλλον δε θα αποφύγουμε τον... μαραθώνιο που είχαμε δει και πέρυσι, με τον νικητή να ανακοινώνεται στην καρδιά του καλοκαιριού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share