Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Άρχισε να βλέπει... αστεράκια και προκαλεί τους πάντες - «Το στομάχι μου από την πείνα...» (video)

Μάλλον έχει κουράσει πλέον όλους τους συμπαίκτες του...

10 Απριλίου 2022 21:45
Survivor 5: Άρχισε να βλέπει... αστεράκια και προκαλεί τους πάντες - «Το στομάχι μου από την πείνα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Survivor 5 ξεκίνησε την Κυριακή (10/4) με την ομάδα των μπλε και συγκεκριμένα τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να κάνει ξεκάθαρο σε όλους το αίσθημα της πείνας.

Ο παίκτης γενικά είναι από τους καινούργιους στο παιχνίδι και παρ' όλο που τα έπαθλα έχουν γίνει πιο χορταστικά παραπονέθηκε άλλη μια φορά πως πεινάει. Θα τον ψηφίσει άραγε η ομάδα του προς αποχώρηση αν δεν τα καταφέρει να κερδίσει;

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αρχίζει να μην αντέχει την πείνα

Survivor spoiler 10/4, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor spoiler 10/4: Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν σήμερα Κυριακή 10/04 οι δυο ομάδες του Survivor 5.

Οι κόκκινοι κέρδισαν χθες Σάββατο 9/4 το έπαθλο φαγητού, αλλά και οι Μπλε που έχουν εντάσεις στην παραλία τους θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Από χθες το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ έντονο καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκε με τους Κόκκινους την ώρα του αγωνίσματος, ενώ, από την άλλη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι έξαλλος με τους συμπαίκτες του στην Μπλε ομάδα, λόγω της συμπεριφοράς τους απέναντι του, καθώς έχουν δηλώσει ανοιχτά μπροστά σε όλους πως θα ήθελαν να είναι εκείνος που θα αποχωρούσε.

To άσχημο κλίμα στην Μπλε ομάδα θα συνεχιστεί και σήμερα 10/4 όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share