Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/4: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Προσοχή πρόκειται για διαρροή, αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε κλικ!

10 Απριλίου 2022 09:48
Survivor spoiler 10/4: Διάσημοι ή Μαχητές;  Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 10/4: Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν σήμερα Κυριακή 10/04 οι δυο ομάδες του Survivor 5. Οι κόκκινοι κέρδισαν χθες Σάββατο 9/4 το έπαθλο φαγητού, αλλά και οι Μπλε που έχουν εντάσεις στην παραλία τους θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Από χθες το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ έντονο καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκε με τους Κόκκινους την ώρα του αγωνίσματος, ενώ, από την άλλη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι έξαλλος με τους συμπαίκτες του στην Μπλε ομάδα, λόγω της συμπεριφοράς τους απέναντι του, καθώς έχουν δηλώσει ανοιχτά μπροστά σε όλους πως θα ήθελαν να είναι εκείνος που θα αποχωρούσε. To άσχημο κλίμα στην Μπλε ομάδα θα συνεχιστεί και σήμερα 10/4 όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει.

Survivor spoiler για αγώνισμα ασυλίας

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να βάλει τον τελικό πόντο και θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι η Κόκκινη.

Survivor 5: Λύγισαν όλοι στην καλύβα - Σε τραγική κατάσταση η Βρισηίδα - «Δε θα είναι πια το ίδιο...»

Το σημερινό επεισόδιο (9/4) του Survivor 5 ξεκίνησε λίγο ζόρικα μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από την μπλε ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν δεμένοι και φυσικά εκτιμούσαν το μοντέλο για το χαρακτήρα και την μαχητικότητα της.

Η Ανδριώτου ήταν εκείνη που δε μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι έφυγε η φίλη της και μέσα στα σκοτάδια στην καλύβα άρχισε να κλαίει με λυγμούς.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο στο Survivor: Παίκτριες των Μαχητών είναι ξαδέλφες και το κρύβουν!

Οι πρώτες ώρες στην καλύβα χωρίς την Ευρυδίκη στο Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share