Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Σκεφτόμαστε να γίνει...» - Η Μαρία Αντωνά μίλησε ανοιχτά για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη

Όλες οι λεπτομέρειες

9 Απριλίου 2022 18:45
Survivor 5: «Σκεφτόμαστε να γίνει...» - Η Μαρία Αντωνά μίλησε ανοιχτά για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5 όπου αναμφίβολα είναι ένας από τους παίκτες όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τόσο με την αγωνιστικότητά του καθώς είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού όσο και με την προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 09/04: Οριστικό για την "αποχώρηση" του Άρη Σοϊλέδη - Θα ανακοινωθεί την Κυριακή!

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είναι τρελά ερωτευμένος και δεν διστάζει να το δείχνει καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τον είδαμε να αναφέρεται στην αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά αλλά και για τον περιβόητο γάμο ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιηθεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον γάμο της Αντωνά - Σοϊλέδη

Βέβαια, μέχρι στιγμής το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου αφού η ίδια περιμένει τον ίδιο. Μάλιστα, σε συνέντευξη της στο Secret είχε πει: «Έχω μεγάλη αγωνία και παρακολουθώ την εξέλιξη και την πορεία του Άρη μέσα στο παιχνίδι.

Κατά μία έννοια, θα μπορούσα να πω ότι το ζω μαζί του. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά τις αθλητικές επιδόσεις και είμαι σίγουρη ότι μετά το ατύχημα με τον ώμο του θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Σκεφτόμαστε ο γάμος μας να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όμως περιμένω τον Άρη για να ορίσουμε ημερομηνία και μέρος.

Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά. Ξέρω ότι στον Άρη αρέσουν πολύ τα πυροτεχνήματα, οπότε θα το φροντίσω.

Όσον αφορά τους κουμπάρους, το ζευγάρι τους έχει βρει εδώ και καιρό. «Θα είναι οι καλοί μας φίλοι Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η κουμπαριά έγινε μέσα στο Survivor».

«Έχω βρει το νυφικό των ονείρων μου...» - Η Μαρία Αντωνά αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το φόρεμα

Η ερωτευμένη Μαρία Αντωνά βρίσκεται στην Ελλάδα και προσπαθεί παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να τρέχει τις ετοιμασίες για τον γάμο της με τον Άρη Σοιλέδη. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε τη Δευτέρα 4/4 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νυφικό της.

Άκρως κοριτσίστικη έγινε η συζήτηση, με την Μαρία να περιγράφει το ρούχο και τη Μαγγίρα να προσπαθεί να εκμαιεύσει παραπάνω πληροφορίες. Όπως μάλιστα τόνισε, δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά της και ίσως για αυτό βλέπουμε ήδη τον Άρη να καλεί από τον Δομίνικο κόσμο για το event.

Ήδη έχω βρει το νυφικό των ονείρων μου και το έχω στείλει στον Βλάσση Χολέβα για να ξεκινήσει να ράβει. Γιατί δεν έχουμε πολύ καιρό. Είναι στράπλες αλλά όχι γοργονέ» είπε η Μαρία Αντωνά, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα υπέθεσε ότι το νυφικό μπορεί να είναι μακρύ με αποσπώμενο μέρος που αφαιρείται και γίνεται μίνι. «Κοντά είσαι» της απάντησε η Μαρία Αντωνά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share