Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Όλα στη φόρα για τον Σάκη Κατσούλη - «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα...» (Video)

«Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα..»

8 Απριλίου 2022 13:21
Survivor 5 - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Όλα στη φόρα για τον Σάκη Κατσούλη - «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Άννα Ζηρδέλη είχε μιλήσει πριν έναν χρόνο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όταν δεν είχε ιδέα για τη συμμετοχή της στο Survivor 5

Μεταξύ άλλων, η ίδια είχε αποκαλύψει στη δημοσιογράφο ποια είναι η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη του Survivor, αφού είχε δημοσιευτεί στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η συμμετοχή στα Playmate και η μάχη με τον καρκίνο (Video)

«Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα, κάναμε αρκετή παρέα, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι ένας πολεμιστής, παλεύει πολύ με τη δουλειά του. Είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων με πολλούς φίλους. Αυτό έχει να πει πολλά. Είχαμε μιλήσει για να βρεθούμε, να τα πούμε από κοντά, αλλά γίναν όλα πολύ γρήγορα. Δεν είχα ενημερωθεί ότι θα μπει στο ριάλιτι, δεν πρόλαβα να τον δω.

«Σε ένα ριάλιτι αν δεν είσαι παρών δεν μπορείς να κρίνεις Καλά έκανε και πήγε ο Σάκης στο Survivor ενώ ήταν η πρώην του μέσα. Και η παραγωγή καλά έκανε και τους έβαλε μέσα γιατί ήξερε τι θα δημιουργηθεί. Ένα ριάλιτι είναι…Αν μου έδιναν μισό εκατομμύριο θα πήγαινα. Για 2, 3 και 5 χιλιάδες δεν θα πήγαινα, όσο άσχημο και να ακουστεί.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Η μάχη με τον καρκίνο

Στα 28 της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. «Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Αναρωτιόμουν γιατί να κάνω κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να καλύψω κάτι. Βαφόμουν και έβγαινα έξω. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μία βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Εγώ αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό.

Σήμερα απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή, αφού αξιολογώ τις προτεραιότητές μου με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ ότι παλιότερα. Εργάζομαι σε κομμωτήριο, έχω ενδιαφέροντα, διασκεδάζω όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας μου. Κατάλαβα ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας» είχε εξομολογηθεί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share