Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης: Αυτός ήταν ο λόγος που τον παράτησε στα «κρύα του λουτρού» η πρώην του!

Ήταν μαζί για δύο χρόνια, αλλά δεν της ξηγήθηκε σωστά

8 Απριλίου 2022 10:48
Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης: Αυτός ήταν ο λόγος που τον παράτησε στα «κρύα του λουτρού» η πρώην του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό μέσα στο Survivor 5. Παρ' όλα αυτά, εκτός από τις αγωνιστικές του ικανότητες στο γήπεδο ο ίδιος είχε γίνει γνωστός και από την σχέση του με την Ελένη Χατζίδου.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα για δύο χρόνια με τους περισσότερους να νομίζουν πως το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, οι δυο τους χώρισαν άδοξα.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: "Θα χρειαστεί να..." - Η αποκάλυψη για το τραυματισμό του!

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ελένη Χατζίδου είχε αποκαλύψει τον λόγο που είχε χωρίσει από τον ποδοσφαιριστή.

«Η σχέση μας ήταν σοβαρή και πάρα πολύ καλή. Κάποια στιγμή συζητήσαμε κάποια πράγματα και είδαμε ότι δεν προχώραγε...Ο Άρης με έβαλε σε αυτή τη διαδικασία, στο να σκέφτομαι οικογένεια και τα λοιπά», αλλά τελικά ο ποδοσφαιριστής ήταν εκείνος που έκανε πίσω, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άρης Σοϊλέδης: 9+1 άγνωστες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή που μπαίνει στο Survivor 5

  • Κατάγεται από τη Θήβα
  • Γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1991
  • Είναι Υδροχόος
  • Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον Ολυμπιακό
  • Είχε δύο χρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου
  • Αγωνίζεται ως αμυντικός
  • Έχει ύψος 1,81 μ.
  • Ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Μαρία Αντωνά
  • Το νούμερο της φανέλας του είναι το 18
  • Αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Στεάουα Βουκουρεστίου

Survivor 5: Σέρβιρε... κουφέτα στον Άγιο Δομίνικο ο Σοϊλέδης - Μίλησε για το γάμο με τη Μαρία Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως έχει το σώμα του στον Άγιο Δομίνικο και το μυαλό του... στην Ελλάδα, αφού μίλησε για το γάμο με τη Μαρία Αντωνά, ανυπομονώντας να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής, που πρόσφατα είχε «πλακωθεί» με αντίπαλό του, αποκάλυψε ότι ο γάμος του με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια ήταν να πραγματοποιηθεί πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο ο κορωνοϊός ανέβαλε τα σχέδια τους.

Τα λόγια του Σοϊλέδη για το γάμο με την Αντωνά

«Ήταν μια φανταστική μέρα η χθεσινή, το έπαθλο επικοινωνίας το έχουμε πάντα ανάγκη και μίλησα και με τη γυναίκα μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ.

Της είχα κάνει πρόταση γάμου τον περασμένο Δεκέμβρη και λόγω κορωνοϊού δεν μπορέσαμε να κάνουμε τον γάμο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Χθες είπα στη Μαρία να κάνει ετοιμασίες για τον γάμο, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί. Όποια ημερομηνία θέλει όταν βγω να παντρευτούμε φέτος το καλοκαίρι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share