Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Πολύ πριν από το Survivor 5: Το απαγορευμένο βίντεο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου όπου... φάνηκαν όλα

Από τα 21 της κόλαζε...

7 Απριλίου 2022 16:21
Πολύ πριν από το Survivor 5: Το απαγορευμένο βίντεο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου όπου... φάνηκαν όλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφυγε από το Survivor 5 και θα γυρίσει στη ζωή της στην Ελλάδα, με την ίδια νωρίτερα να μας έχει απασχολήσει στο «My Style Rocks» και όχι μόνο, αναζητώντας πάντοτε τη δημοσιότητα.

Ξέρατε εσείς, λοιπόν, ότι το κορίτσι με το εντυπωσιακό μπούστο, τη σχετικά τσιριχτή φωνή και το... αμαρτωλό κορμί πως συμμετείχε στα καλλιστεία Playmate; Κι όμως, η Ευρυδίκη μας είχε εντυπωσιάσει και στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Survivor 5: Εντυπωσιακή... από τα 21 της η Ευρυδίκη

Είναι λογικό και φυσικό επόμενο, όταν μια γυναίκα μεγαλώνει να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά της αλλά και ο τρόπος με τον οποίο επιμελείται τα looks της αφού οι τάσεις αλλάζουν, αλλά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν άλλος άνθρωπος στο διαγωνισμό.

Με πιο καστανά μαλλιά και ξανθιές ανταύγειες, αλλά πάντα με εντυπωσιακό κορμί, η παίκτρια του Survivor και επιχειρηματίας, πλέον, χόρευε στον στύλο και έδειχνε την αισθησιακή της πλευρά.

Η Ευρυδίκη, που μάζεψε τώρα πολλά χρήματα από το ριάλιτι επιβίωσης, ήταν τότε 21 ετών και είχε δηλώσει πως αν καταφέρει να κερδίσει, θα αφιερώσει τη νίκη στον πατέρα της γιατί ήταν πάντα δίπλα της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share