Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 06/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

6 Απριλίου 2022 20:53
Survivor spoiler 06/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και είναι ήδη στο ξενοδοχείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η τρέχουσα εβδομάδα του Survivor 5 τελειώνει σήμερα (6/4) με την κορύφωση, που έρχεται με τη διαδικασία της αποχώρησης, στην οποία αναμένεται να δούμε και πάλι μεγάλες ανατροπές και μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, η οποία θα εκπλήξει τους παίκτες των δύο ομάδων.

Σε αυτό το παιχνίδι, τίποτα δεν πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο. Οποιοδήποτε δεδομένο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, όσο ισχυρός ή δημοφιλής μπορεί να φαίνεται κάποιος παίκτης. Ακόμη κι αν θεωρεί, ότι με τις συμμαχίες του στην παραλία έχει... δέσει το γάιδαρό του, μπορεί να δει τον εαυτό του να μην είναι τελικά τόσο ασφαλής.

Αυτό έχουν καταλάβει εδώ και πολύ καιρό οι περισσότεροι, που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, με τελευταία τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία θεωρούσε ότι δεν μπορεί να διωχθεί από την Τζο, αλλά τελικά αποχαιρέτησε. Το ίδιο ισχύει και για όσους βρίσκονται υποψήφιοι στην μπλε ομάδα και αναφερόμαστε περισσότερο στα δύο κορίτσια, που βρέθηκαν στον τάκο και κάποιος λόγος θα υπήρξε.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που φεύγει από το ριάλιτι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λοιπόν, παλεύουν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για να αποφύγουν το τέλος τους από το Survivor. Ένας εξ αυτών, βέβαια, μετά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο και να γυρίσει στην Ελλάδα, διηγούμενος μια ιδιαίτερη ιστορία στη ζωή του, αν και άπαντες θέλουν να συνεχίσουν να τη βιώνουν, με τον Εμμανουήλ μάλιστα να μοιράζεται μια σπαρακτική προσωπική του ιστορία.

Ποιος, όμως, θα είναι εκείνος που θα μας αποχαιρετήσει; Σύμφωνα με την οριστική μας πληροφόρηση, αν και πολλοί θα θεωρούσαν πως ο Κωνσταντίνος έχει... όλα όσα χρειάζονται για να φύγει, τελικά η Ευρυδίκη δεν κάνει τόσο «γκελ» στο κοινό και αποχωρεί από το ριάλιτι. Εφόσον ισχύει αυτό, το επεισόδιο θα έχει μπόλικο ενδιαφέρον...

Survivor αποχώρηση Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share