Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 06/04: Η Σοφία Μαργαρίτη "διώχνει" τον... Άρη Σοϊλέδη από το Survivor 5!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

6 Απριλίου 2022 08:40
Survivor spoiler 06/04: Η Σοφία Μαργαρίτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 06/04: Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της παραγωγής αλλά και των παικτών του Survivor 5 σχετικά με την υγεία του Άρη Σοϊλέδη!

Όπως σας ενημερώνουμε καθημερινά εδώ στο Athensmagazine.gr οι εξελίξεις με την υγεία του παίκτη των Μαχητών δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Ο τραυματισμός στον ώμο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σ' όσους έχει βγει το γνωρίζουν πολύ καλά. Τι θέλουμε να πούμε; Αν σου βγει ο ώμος μπορεί να ξαναφύγει ανά πάσα στιγμή και σίγουρα το πρώτο διάστημα χρειάζεται τεράστια προσοχή!

Καλά ως εδώ. Πως μπορεί να προσέξει όμως ένας παίκτης που μένει σε καλύβα 24 ώρες την μέρα, χωρίς φαγητό και κρεβάτι για να κοιμηθεί; Όσο και να προσπαθεί δεν θα επουλώσει όσο χρειάζεται. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο ίδιος προσέχει απίστευτα πολύ ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Survivor spoiler 06/04: Η Σοφία Μαργαρίτη διώχνει τον... Άρη Σοϊλέδη από το Survivor 5!

Survivor spoiler: Πως συνδέεται η Σοφία Μαργαρίτη με την περίπτωση του Άρη Σοϊλέδη

Και πάμε τώρα στην άλλη αποκάλυψη! Πως συνδέεται η περίπτωση της Σοφίας Μαργαρίτη με εκείνη του Άρη Σοϊλέδη; Θα θυμάστε πως η περσινή παίκτρια είχε αποχωρήσει αναγκαστικά έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο πόδι! Μάλιστα η Σοφία είχε πιέσει τον εαυτό της να επιστρέψει, μπήκε να αγωνιστεί, το έκανε χειρότερο και σήμερα, έναν χρόνο μετά είναι ακόμα στα χειρουργεία.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν από την παραγωγή να υπάρξει αντίστοιχη περίπτωση και με τον Άρη Σοϊλέδη, όμως στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή βλέπουν τον φετινό... Σάκη Κατσούλη και όχι άδικα. Η παραγωγή δεν πιέζει τον Άρη να επιστρέψει όμως οι συνθήκες αυτές δεν βοηθούν για να γίνει καλά ο ώμος του. Ταυτόχρονα ο Άρης Σοϊλέδης αν δει πως δεν φτιάχνει η κατάσταση τότε θα ζητήσει να αποχωρήσει, έχοντας στην άκρη του μυαλό του, πως μπορεί ο τραυματισμός αυτός να του αφήσει κάποιο κουσούρι αν δεν υπάρχει η σωστή περίθαλψη. Και ειδικά ο Άρης έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να είναι υγιής διότι είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και το καλοκαίρι θα επιδιώξει να βρει τη νέα επαγγελματική του στέγη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share