Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Σκότωσαν τον πατέρα μου και τέσσερις μέρες μετά...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ (video)

Τρομερές αποκαλύψεις!

5 Απριλίου 2022 23:29
Survivor 5: «Σκότωσαν τον πατέρα μου και τέσσερις μέρες μετά...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μέσα σε λίγες ημέρες έχει καταφέρει να ανατρέψει τα πάντα καθώς οι ισορροπίες στην παραλία της ομάδας μπλε έχει αλλάξει για τα καλά μιας και πριν από λίγο τον είδαμε να τσακώνεται άσχημα με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Την ίδια ώρα, δείτε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας!

Ωστόσο, ο γνωστός make up artist αποφάσισε να κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Ο ίδιος "άνοιξε" την καρδιά του και ανέφερε πως: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο στην Κρήτη αφού η μαμά μου είχε πάει στην κηδεία του πατέρα μου, 15 χρονών η μητέρα μου και 19 ο μπαμπάς μου.

Ήταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επέστρεφε από την προπόνηση και κάποιος τον σκότωσε και η μαμά μου έγκυος σε εμένα και τον αδερφό μου πήγε στην κηδεία τους. Τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου και μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά σε ένα πολύ φτωχό σπίτι. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό γιατί η μάνα μου δούλευε καθαρίστρια».

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Σόκαρε τους πάντες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την αποκάλυψη για τα ναρκωτικά!

Στο αποψινό επεισόδιο 5/4 του Survivor 5 οι καβγάδες δεν έχουν για άλλη μια φορά τέλος καθώς στο προσκήνιο ήρθε και πάλι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τον Σπύρο Μαρτίκα όπου μεταξύ άλλων ακούστηκαν σφοδρές βρισιές.

Από την άλλη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε καθώς αποκάλυψε πως ο πατέρας της είχε εθισμό με τα ναρκωτικά. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά.

Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μία οικογένεια πολύ φτωχή. Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, από όπου κατάγεται η μητέρα μου.

Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ενώ εκείνος ήταν σχεδόν πάντα απόν και λόγο της δουλειάς του και λόγο του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεχάσει εύκολα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share