Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: "Η φεύγει αυτός ή εμείς..." - Μαζική αποχώρηση όλων των παικτών! Στον αέρα το ριάλιτι

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

5 Απριλίου 2022 20:14
Survivor spoiler:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 05/04: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις του Survivor 5 με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να βρίσκεται στο επίκεντρο, όχι μόνο των Μαχητών αλλά και των Διασήμων.

Τι συμβαίνει; Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, από την πρώτη μέρα που έχει μπει στο ριάλιτι μέχρι και σήμερα συμπεριφέρεται περίεργα. Τι ακριβώς; Μιλάει σ' όλους τους παίκτες όπως θέλει ενώ κανείς δεν μπορεί να βγάλει νόημα από αυτά που θέλει να πει! Στο στόχαστρό του αρχικά βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας, γιατί είναι ο πιο οξύθυμος από τους υπόλοιπους παίκτες ενώ στη συνέχεια ήρθαν κι άλλες εντάσεις με τους υπόλοιπους παίκτες! Με ποιος ακριβώς;

Σπύρος Μαρτίκας, Άρης Σοϊλέδης και Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν τα πιο ισχυρά χτυπήματα του Κωνσταντίνου ενώ γενικά ο παίκτης είχε εντάσεις μ' όλη την ομάδα γι' αυτό και βγήκε πανηγυρικά υποψήφιος προς αποχώρηση. Όμως το τηλεοπτικό κοινό δεν έκανε την χάρη στους παίκτες των Μαχητών (και όχι μόνο) και άφησε στο παιχνίδι τον κομμωτή, δείχνοντας πως τελικά έχει δυναμική προς τα έξω.

Survivor spoiler: 'Η φεύγει αυτός ή εμείς...' - Μαζική αποχώρηση όλων των παικτών! Στον αέρα το ριάλιτι

Ωστόσο μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει ότι ο παίκτης που αποχωρεί, αυτή την εβδομάδα, είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τότε οι παίκτες θα αντιδράσουν και θα ζητήσουν από τον Ατζούν Ιλιτζαλί να πάρει άμεσα μέτρα και να βρεθεί τρόπος ώστε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να φύγει από το παιχνίδι, κατηγορώντας μάλιστα την παραγωγή πως στήνει ακόμα και ψηφοφορίες ώστε να φεύγουν παίκτες σχετικά αδιάφοροι και να παραμένουν άλλοι που δημιουργούν ίντριγκες.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως στο βέτο που θα θέσουν οι Μαχητές προν την παραγωγή θα πάρουν μέρος και οι Διάσημοι, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να μην έχει την παραμικρή συμπάθεια μέσα στο Survivor. Και μάλιστα αυτό έχει αιτία, διότι έχουν φτάσει στα αυτιά όλων όλα όσα είπε ο κομμωτής στον Τάκη, μετά τον θάνατο τουυ πατέρα του, που είναι απαράδεκτα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share