Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξεπερνάει και τον Τριαντάφυλλο: Απίστευτο το ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Άρης Σοϊλέδης μέχρι στιγμής στο Survivor!

Απίστευτο!

5 Απριλίου 2022 12:46
Ξεπερνάει και τον Τριαντάφυλλο: Απίστευτο το ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Άρης Σοϊλέδης μέχρι στιγμής στο Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Άρης Σοϊλέδης συμμετέχει στο τηλεοπτικό reality του ΣΚΑΪ, Survivor και μέχρι στιγμής μέχρι στιγμής έχει αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 72.000 ευρώ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αμείβεται με 8.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Η είσοδό τους στο παιχνίδι έγινε ένα μετά τους αρχικούς παίκτες, παίζοντας συνολικά εννιά εβδομάδες. Όπως καταλαβαίνετε αν παραμείνει αρκετά μέσα στο παιχνίδι θα έχει εκτοξεύσει αρκετά αυτό το νούμερο.

Δείτε ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler 06/04: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το Survivor 5!

Survivor spoiler 06/04: Τρομερή εξέλιξη βόμβα με την παραγωγή να τρίβει τα χέρια της αφού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα παραμείνει στο Survivor 5!

Τι συνέβη; Μόλις έφτασε η πληροφορία μας, σχετικά με τον παίκτη που αποχωρεί την Τετάρτη (06/04) και έχουμε μια μεγάλη βόμβα! Ποια είναι αυτή; Πως παραμένει στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ, ο οποίος ωστόσο κινδυνεύει με αποβολή.

Ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αύριο; Όπως έχετε διαβάσει και στον τίτλο του άρθρου παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου! Τα γυρίσματα της αποχώρησης ολοκληρώθηκαν και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την... βόμβα "παγώνοντας" Διάσημους και Μαχητές καθώς ΟΛΟΙ ήθελαν να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από το Survivor 5!

Survivor spoiler 06/04: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το Survivor 5 στο αυριανό επεισόδιο!

Στο κλάμα θα πλαντάξει και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία θα κληθεί να αποχωριστεί από την κολλητή της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως και εκείνη θα ζητήσει να φύγει μαζί της! Φυσικά αυτό η παραγωγή ΔΕΝ θα το δεχτεί.

Προς το παρόν λοιπόν ΤΕΛΟΣ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το Survivor 5 και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Ελλάδα.

Για περισσότερα Survivor Spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 06/04: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το Survivor 5 στο αυριανό επεισόδιο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share