Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 04/04: ΒΟΜΒΑ! Παραμένει στο Survivor 5 ο Τάκης παρά τον θάνατο του πατέρα του!

Ανατροπή βόμβα!

4 Απριλίου 2022 13:24
Survivor spoiler 04/04: ΒΟΜΒΑ! Παραμένει στο Survivor 5 ο Τάκης παρά τον θάνατο του πατέρα του!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 04/04: Μεγάλη ανατροπή στο Survivor 5 σχετικά με το μέλλον του Τάκη Καραγκούνια στο ριάλιτι επιβίωσης!

Μπορεί από χτες τον γύρο του διαδικτύου να κάνει η είδηση πως ο Τάκης έχασε τον πατέρα του και αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, όμως η ανατροπή μόλις έφτασε στα γραφεία μας και σας την μεταφέρουμε! Ο Τάκης Καραγκούνιας ΔΕΝ θα αποχωρήσει από το Survivor 5 και θα παραμείνει στο ριάλιτι, έπειτα από επικοινωνία που είχε με την οικογένειά του.

Ο λόγος είναι πως δεν θα προλάβει να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα του, η οποία γίνεται σήμερα (04/04) και έτσι άνθρωποι της οικογένειάς του τον προέτρεψαν να παραμείνει στο παιχνίδι ώστε να ξεχαστεί και να μην αφήσει στη μέση μια προσπάθεια, καθώς δεν υπάρχει λόγος να γυρίσει πίσω.

Παραμείνει στο Survivor 5 ο Τάκης παρά τον θάνατο του πατέρα του!

Την αποκάλυψη αυτή επιβεβαίωσε και η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love It, επομένως θεωρείται δεδομένο πως ο Τάκης Καραγκούνιας παραμένει στο ριάλιτι, τουλάχιστον μέχρι να "σκάσει" και να φύγει από το ριάλιτι. Συγκεκριμένα τόνισε η εκπομπή πως δεν αποκλείεται ο Τάκης να αποχωρήσει στο μέλλον, όμως αυτή την στιγμή που μιλάμε ο παίκτης συνεχίζει να βρίσκεται εντός ριάλιτι και να συνεχίζει στο Survivor 5.

Μένει να δούμε κατά πόσο ο θάνατος του πατέρα του θα επηρεάσει τον Τάκη Καραγκούνια και θα... ηρεμήσει κάπως στις αντιδράσεις του που μέχρι σήμερα είναι έντονες... Αυτή κι είναι ανατροπή λοιπόν...

Υ.Γ.: Η ομάδα του Athensmagazine.gr εύχεται θερμά συλλυπητήρια στον Τάκη Καραγκούνια καθώς και στον παίκτη της ομάδας των Μαχητών...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share